Keltainen currykana

Kuva Pinterest.

Keltainen currykana

Tällä reseptillä syntyy ihanan herkullinen ja pehmeä currykana, joka on monen mieleen. Currytahnassa on valmiiksi sekoitettuna Intian herkullisimmat mausteet, joista kurkuma tuo ruokaan sen kauniin keltaisen värin. Maustaminen on tämän reseptin kanssa siis todella helppoa! Halutessasi voit maustaa broilerin vielä tuoreella inkiväärillä, jos haluat hieman lisäpotkua ruokaan ja makumaailmaan.

Näitä tarvitse:

1 pkt kanan fileesuikaletta 450 g, voi olla hunajamarinoitu tai naturel
2 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 keltainen paprika
1 prk (400 ml) kookosmaitoa tai 3dl kermaa
2 rkl keltaista currytahnaa
suolaa ja pippuria

Resepti:

Silppua sipuli ja valkosipuli. Ruskista fileeviipaleet öljyssä, lisää sipulisilput niiden joukkoon ja kuullota hieman. Pilko paprika sopiviksi suupaloiksi. Heitä paprika pannulle. Kaada mukaan kookosmaito ja currytahna ja sekoita ainekset huolellisesti. Keitä seosta noin 20 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Tarjoile valmis kanacurry basmatiriisin kanssa.

-Hilla

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *