Soon #vacaymode

Kaksi päivää vielä. Ai mihin? No kesälomaan. Enhän minä päiviä laske – ihan vähän vaan.

Perhe, sukulaisia ja moni ystävä ja kaverikin on jo lomailleet tovin. Oma kesäloma on antanun odottaa, mutta sieltä se vihdoin tulee. Eikä näissä heinäkuun työpäivissä valittamista ole, toimistolla on ollut (todella) hiljaista ja mailien määrä vähentynyt ihan olemattomiin. Suomi siis todellakin lomailee heinäkuussa. Tämä pilvinen ja sateinen viikko on muutenkin ollut ihan rentoa viettää töissä, mutta ensi viikolla sitten loma ja muut puuhat.

Menneinä viikkoina olen laittanut kotia kuntoon, siivoillut ja hoitanut asioita muutenkin. Tulevien seuraavien viikkojen ohjelmassa on sen sijaan kotikulmien vaihtaminen toisiin maisemiin, rentoa päivärytmiä, lomakirjan lukemista ja vaikkapa päiväunia kasvavan masun kanssa jos siltä tuntuu. Oleilua kuntoiluja unohtamatta.

Moni on myös muistutellut (kai tämä kuuluu asiaan kun on raskaana) että nuku nyt ja nauti omasta ajasta kun ei ole vielä vauvaa valvottamassa ja viemässä kaikkea huomiotasi. Uskon, että elämä on nautinnollista vauvan syntymän jälkeenkin, mutta otetaan ohjeesta kiinni ja nautitaan siitä omasta ajasta nyt vielä tulevan kesäloman aikana oikein kunnolla. Vielä voi lukea kirjaa ilman keskeytystä, ei tarvitse vaippaa vaihtaa eikä vastata kenenkään tarpeisiin. Rällätään siis vielä tämän oman navan ympärillä kun siihen kerran on mahdollisuus. hehe.

Eipä mulla sen ihmeempiä tänään suunnitelmissa. Lomafiiliksistä vaan tulin teille kertomaan. Oikeestaan olo on oikein mainio just nyt. Odottava ja iloinen. Ajattelin tehdä kävelylenkin nyt työpäivän jälkeen, sitten piipahdus kirjastossa ja ehkäpä kirjakaupassa etsimässä sopivaa lomaluettavaa. Oisko sulla suositella hyvää lomalukemista? 🙂

Sellaisia kuulumisia tähän keskiviikkoon.

t.Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *