Luonnollista luonnonkosmetiikkaa

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta Sugar HelsingiltÀ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos @sugarhelsinki !💓🍁 Pallomahan pĂ€ivÀÀ ilahdutti suunnattomasti tĂ€mĂ€ luonnonkosmetiikan setti, joka kolahti postiluukusta. Taidan tĂ€nÀÀn kokeilla jo suolakuorintaa, jonka voisi helposti sekoittaa suussa sulavaan vaniljaherkkuun purkkia nuuhkimalla. Mineraalipohjainen himalajansuola lupaa puhdistaa kehoa ja vĂ€hentÀÀ turvotusta  – no sehĂ€n sopisi nĂ€ille raskauden loppuvaiheen nakkivarpailleni. 😊 Jos vaikka laittaisi jalat likoamaan saaviin ja tekisi oman jalkahoidon. Varpaiden kynsiĂ€ en tosin enÀÀ ylety lakkaamaan, se saa odottaa masukaverin syntymĂ€n jĂ€lkeistĂ€ aikaa.

Vauvakin sai oman tuotteen, jota voi kĂ€yttÀÀ vaikka hierontaöljynĂ€ myöhemmin. HĂ€n ei sitĂ€ tosin vielĂ€ tiedĂ€kÀÀn.😍 Raportoin fiiliksiĂ€ni nĂ€istĂ€ tuotteista myöhemmin varmasti tĂ€nne blogiinkin.

Olen viime aikoina ja etenkin nyt raskauden aikana alkanut enemmĂ€n miettimÀÀn, mitĂ€ kaikkea kehoomme laitammekaan kosmetiikan mukana. Raskauden aikana olen kĂ€yttĂ€nyt vĂ€hemmĂ€n meikkiĂ€, osan korvannut mineraalimeikeillĂ€, olen vĂ€rjĂ€nnyt hiukset vain kerran ja kauneudenhoitotuotteissakin suosin luonnollisia tuotteita. Suosin tuotteita, joiden ainesosissa on aitoja tunnistettavia asioita, kuten eteerisiĂ€ öljyjĂ€, mineraalisuoloja jne. NĂ€iden osalta minulla on vielĂ€ aika vĂ€hĂ€n tietoa, mutta asiat kyllĂ€ kiinnostavat minua. 🙂 ErĂ€s kosmetologi sanoi minulle, ettĂ€ iholle pitĂ€isi laittaa vain sellaisia aineita, joita uskaltaisit laittaa myös suuhusi. Tuo ajatus herĂ€tteli hiukan minua.. Onko siellĂ€ muita luonnonkosmetiikan suosijoita tai kiinnostaako asia teitĂ€?

KĂ€vin tĂ€nÀÀn aamulla yliaikaisneuvolassa. Masussa kaikki on hyvin, kaveri vain antaa odottaa itseÀÀn. Ultrattiin vielĂ€ vauvan asento ja edelleen hĂ€n viihtyy siellĂ€ raivotarjonnassa eli pÀÀ alaspĂ€in, kuten kuuluukin. PÀÀ oli myös laskeutunut jo aika alas eli lĂ€htökuopissa siellĂ€ tosiaan ollaan. Viikko vauvalla olisi nyt aikaa tulla omin avuin ulos, jos sen pidemmĂ€ksi yksiöelĂ€mĂ€ venyy niin siinĂ€ tapauksessa synnytys kĂ€ynnistetÀÀn. Mutta olen varma, ettĂ€ hĂ€nellĂ€ on kyllĂ€ suunnitelma ulos tulonsa suhteen ja kyllĂ€hĂ€n minĂ€ itsekin viihtyisin hyvissĂ€ olosuhteissa mahdollisimman pitkÀÀn. TĂ€ytyy kyllĂ€ sanoa, ettĂ€ kaverin on oltava notkeassa kunnossa, niin vĂ€hĂ€n tuolla tuntuu olevan enÀÀ tilaa. 😀 Kompakti paketti!

TÀllaisia ajatuksia tÀhÀn pÀivÀÀn!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

TwitterissÀ @hillasblog

 

You may also like

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *