Luonnollista luonnonkosmetiikkaa

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta Sugar Helsingiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos¬†@sugarhelsinki¬†!ūüíďūüćĀ Pallomahan p√§iv√§√§ ilahdutti suunnattomasti t√§m√§ luonnonkosmetiikan setti, joka kolahti postiluukusta. Taidan t√§n√§√§n kokeilla jo suolakuorintaa, jonka voisi helposti sekoittaa suussa sulavaan vaniljaherkkuun purkkia nuuhkimalla.¬†Mineraalipohjainen himalajansuola lupaa puhdistaa kehoa ja v√§hent√§√§ turvotusta ¬†– no seh√§n sopisi n√§ille raskauden loppuvaiheen nakkivarpailleni. ūüė䬆Jos vaikka laittaisi jalat likoamaan saaviin ja tekisi oman jalkahoidon. Varpaiden kynsi√§ en tosin en√§√§ ylety lakkaamaan, se saa odottaa masukaverin syntym√§n j√§lkeist√§ aikaa.

Vauvakin sai oman tuotteen, jota voi k√§ytt√§√§ vaikka hieronta√∂ljyn√§ my√∂hemmin. H√§n ei sit√§ tosin viel√§ tied√§k√§√§n.ūüėć Raportoin fiiliksi√§ni n√§ist√§ tuotteista my√∂hemmin varmasti t√§nne blogiinkin.

Olen viime aikoina ja etenkin nyt raskauden aikana alkanut enemm√§n miettim√§√§n, mit√§ kaikkea kehoomme laitammekaan kosmetiikan mukana. Raskauden aikana olen k√§ytt√§nyt v√§hemm√§n meikki√§, osan korvannut mineraalimeikeill√§, olen v√§rj√§nnyt hiukset vain kerran ja kauneudenhoitotuotteissakin suosin luonnollisia tuotteita. Suosin tuotteita, joiden ainesosissa on aitoja tunnistettavia asioita, kuten eteerisi√§ √∂ljyj√§, mineraalisuoloja jne. N√§iden osalta minulla on viel√§ aika v√§h√§n tietoa, mutta asiat kyll√§ kiinnostavat minua. ūüôā Er√§s kosmetologi sanoi minulle, ett√§ iholle pit√§isi laittaa vain sellaisia aineita, joita uskaltaisit laittaa my√∂s suuhusi. Tuo ajatus her√§tteli hiukan minua.. Onko siell√§ muita luonnonkosmetiikan suosijoita tai kiinnostaako asia teit√§?

K√§vin t√§n√§√§n aamulla yliaikaisneuvolassa. Masussa kaikki on hyvin, kaveri vain antaa odottaa itse√§√§n. Ultrattiin viel√§ vauvan asento ja edelleen h√§n viihtyy siell√§ raivotarjonnassa eli p√§√§ alasp√§in, kuten kuuluukin. P√§√§ oli my√∂s laskeutunut jo aika alas eli l√§ht√∂kuopissa siell√§ tosiaan ollaan. Viikko vauvalla olisi nyt aikaa tulla omin avuin ulos, jos sen pidemm√§ksi yksi√∂el√§m√§ venyy niin siin√§ tapauksessa synnytys k√§ynnistet√§√§n. Mutta olen varma, ett√§ h√§nell√§ on kyll√§ suunnitelma ulos tulonsa suhteen ja kyll√§h√§n min√§ itsekin viihtyisin hyviss√§ olosuhteissa mahdollisimman pitk√§√§n. T√§ytyy kyll√§ sanoa, ett√§ kaverin on oltava notkeassa kunnossa, niin v√§h√§n tuolla tuntuu olevan en√§√§ tilaa. ūüėÄ Kompakti paketti!

Tällaisia ajatuksia tähän päivään!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *