Hemmottelua itselle

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Sara H.

Vauvan kanssa valvotun yön jälkeen (kun olo oli jyrän alle jääneellä ja ohimolla tykytti orastava päänsärky) otin kuuman linjan Saraan. Varasin ajan itselleni ihanan Saran kauneushoitolaan ja hoidoksi valitsin tällä kertaa tunnin kokovartalohieronnan: rentouttava Taiga öljykynttilähieronta vartalohoito. Yksi sellainen tuli juuri nyt tilaukseen huusi tämä äiti!

hemmottelua-itselle2

Sanoin Saralle, että nyt olis tällainen tilanne, että ennen joulua haluan päästä edes yhteen hoitoon sun luo. Jos en nyt varaa, niin jää pian varaamatta kokonaan. Joulukuussa vauva on jo sen ikäinen, että hän pärjää kärryissä hyvin iskän kanssa sen hetken kaupungilla.

Nyt on aika varattuna siis joulukuulle, ah. Miten mukavalta tuntuukaan ja kiva kun on jotain mitä odottaa. Ei sitä aurinkomatkaa ulkomaille, mutta tämäkin tunnin hemmottelu tuntuu tällä hetkellä lähes yhtä hyvältä. 😀 Merkkasin sen myös omaan paperikalenteriini ja ympyröin pinkillä sydämellä, kuten mulla tapana on ihanien päivien kohdille merkkailla. heheh. Jäänne kai teinivuosilta. 😉

hemmottelua-itselle3

Päätin että tuo kauneushoitolassa käynti on pikkujoululahja minulle. Hemmottelua ihan vain minulle sen tunnin verran. Kun saa hetken olla off asennossa ja miettimättä mitään.  Sitten jaksan olla taas hyvä äiti ja hyssytellä vaikka seuraavankin yön silmät sirrillään valvovaa vauvaa. <3

hemmottelua-itselle1

Jos siellä on muita hemmottelua kaipaavia, väsyneitä äitejä tai isiä, stressaantuneita työnaisia tai -miehiä tai ihan vain ”kaikki hyvin” -tyyppejä, jotka haluavat testata ehkäpä uutta (ja mun mielestä ihastuttavaa) kauneushoitolaa, niin sovimme Saran kanssa, että saatte -10 % alennuksen hoidosta, jonka varaatte ennen jouluaattoa 24.12.2016. Edun saa mainitsemalla lukevansa blogiani, kun varaat aikaa. Saran kauneushoitola sijaitsee Helsingin Kruununhaassa osoitteessa Mariankatu 26. Ja ainakin MINÄ olisin onneni kukkuloilla, jos saisin tällaisen joululahjaksi tai pikkujoululahjaksi, joten tässäpä myös hyvä vinkki sinulle, joka mietit vielä joululahjaa kenties siskollesi, äidillesi tai vaikkapa miehellesi. Hemmottelu ei voi mennä kovinkaan pahasti pieleen, jos sellaisen pukin konttiin paketoi. 🙂

hemmottelua-itselle4

Mä jatkan tästä nyt päiväunille, lataamaan vähän akkuja siltä varalta että ensi yökin menee ilman unia. Ja lunta on satanut tosi paljon tänne Helsinkiin (ihanaa) ja Trumpista tuli USA:n presidentti. Kaikenlaista täällä tapahtuukin. Ihmeellisiä asioita. 😉

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *