Rauhallista joulua

rauhallista-joulua-2

rauhallista-joulua

Tulin vielä joulurauhan julistuksesta huolimatta toivottamaan teille blogini lukijoille mitä ihaninta ja rauhallisinta joulua ja joulun aikaa. <3 Nyt on aika ottaa hetki rauhassa, nauttia olemisesta, läheisistä, hyvästä ruuasta ja vapaapäivistä. Joulu on vihdoin täällä.

Me ajoimme eilen illan pimetessä Hollolaan vanhempieni luokse joulun viettoon. Pahemmin jouluruuhkaa ei enää ollut vaan saimme ajaa rauhallisessa liikenteessä. Myös sisaruksiani on täällä, ja illalla tulee vielä viimeiset, jotka työmatkoiltaan ehtivät sopivasti juuri joulupöytään, ihanaa. Sitten koko sakki kasassa.

Eilen illalla kävimme vielä myöhään Danielin kanssa kahdestaan hiihtämässä Lahden tykkilumiladulla, jota on jo 5 kilometriä yhteensä tehty tykkilumesta. Hiihtokausi on siis avattu. Illalla oli vielä pieni pakkanen, latu oli rapsakka – oikea lentokeli siis. Oli ihan luksusta käydä kahdestaan tunti treenaamassa, kun vauvan tiesi olevan vanhemmillani hyvässä hoidossa. Ensimmäistä kertaa sellaista. 🙂

Tänään aamulla söimme joulupuuron, kävimme kävelylenkillä ja sitten istahdimme sohvan nurkkaan katsomaan joulurauhan julistuksen Turusta. Nyt vauva nukkuu päiväuniaan ja me valmistelemme joululounasta. On aika laittaa tietokone pois ja rauhoittua seuraaviksi päiviksi joulun viettoon. Tehkäähän juuri niitä asioita joista nautitte näin jouluna, ilman stressiä tai suorittamista. <3  Ja jos joulusta et tykkää, niin kolmen päivän päästä tämä on onneksi jo ohi. 😉

Iloista joulua toivottaa sinulle meidän koko perhe! 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

+1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *