Sain synttärilahjaksi treffit

Sain synttärilahjaksi treffit ja vauvan hoitajat monikossa. 🙏  Eilen illalla sitten koitti päivä, kun pöytävaraus odotti ravintolassa ja me lähdimme kahdestaan muutamaksi tunniksi ihan vain kahdestaan syömään. Kahdestaan oleminen tuntuu erilaiselta kuin ennen. Eilen olimme vain me kaksi, vaikka viimeiset kuukaudet olemme olleet intensiivisesti kolmikko tai kaksikko: vauva ja minä. Olemme toki olleet jonkin verran jo vauvasta erossa näiden kuukausien aikana, mutta vähiin ovat ne kerrat jääneet ja nekin useimmiten ovat olleet ”pakollisia” menoja. Eikä minulla ole ollut muutenkaan mikään kiire jättää vauvaa toisille hoitoon, mutta en silti kiellä, ettenkö nauttinut eilisestä illasta todella paljon. Oli ihanaa syödä ilman keskeytystä, jutella vain ja OLLA.

Kolme tuntia rimpsuttelimme kaupungilla mieheni kanssa – minä yritin poseerata nämä blogikuvat (ei minusta olisi muotibloggaajaksi :D), söimme Lönkassa hyvää ruokaa ja siirryimme siitä vielä iltakahveille kahvilaan, koska hoitajilta kävi käsky, ettei vielä saisi kotiin palata, ”meillä menee täällä niin hyvin, älkää tulko vielä!”

Paluumatkalla kotiin saimme kokea raikkaan raekuuron. Oli kiva käydä treffeillä ja oli ihana palata kotiin. Kiitos miehelleni synttärilahjasta ja hoitajille avusta. <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *