Naiset, tuetaan toisiamme ja puhalletaan yhteen hiileen

Kanssasisaret – olkaa ylpeitä itsestänne ja siitä mitä olette.💖 Naistenpäivänä on hyvä hetki pysähtyä hetkeksi miettimään mitä naiseus ja naisena oleminen ovat nykymaailmassa.

Minun sisälläni on viime vuosina nostanut päätään feminismi hyvällä tavalla. Toivoisin, että me naiset pitäisimme vielä enemmän yhtä, olisimme toistemme puolella kun sitä tarvitaan. Puhallettaisiin yhteen hiileen, jotta tuli ei sammuisi vaan kasvaisi entisestään. Tukisimme toisiamme.

Ja henkilökohtaisella tasolla jokaisen naisen soisi taputtavan itseään olkapäälle, aina kun siltä tuntuu. Koska liian usein sitä ei voi tehdä. Juhli saavutuksiasi, uskalla unelmoida, kohdata pelkoja, ylittää itsesi ja uskoa omiin kykyihisi. Välillä vastaan tulee päiviä, kun kaikki muut ympärilläsi eivät usko, mutta silloin ei kannata lannistua.

Kaikille seuraajilleni haluan sanoa tänä päivänä myös kiitoksen, että olette siellä ja jaatte ajatuksianne kanssani. Se on mahtavaa ja inspiroivaa. 😘

Ihanaa naistenpäivää vuoden jokaisena päivänä! <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

 

Follow my blog with Bloglovin

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *