Juhannuskoti on siivottu ja lapsella alkoi kesäloma päiväkodista. Pikkuässä jäi tänään päiväkodista viiden viikon kesälomalle, jota juhlittiin heti kotiin tullessa lomajäätelöllä. Danielillakin alkoi kolmen päivän juhannusloma, joten nyt on kerrassaan leppoinen olotila.

Napsaisin juhannuksen kunniaksi muutaman pioninkin puutarhan pionipuskasta. Näyttävät jollain tavalla vielä isommille ja kauniimmille tuolla tavalla leikkokukkina sisällä maljakossa.

Siskoni kävivät meillä kylässä tällä viikolla ja toivat minulle tuon ihanan toisen kukkakimpun, joka näkyy tässä ylemmässä kuvassa. Kotona on nyt ainakin riittävästi kukkia, vaikka juhannukseen kuuluu myös kaikki villinä luonnossa kukkivat kukat. Eikös perinteinen juhannustaika olekin kerätä seitsemän kedonkukkaa tyynyn alle ja unissa voi sitten nähdä tulevan puolison…