Mansikkasesonki on nyt parhaimmillaan ja mustikat alkavat kypsyä metsässä, ainakin täällä etelässä. Kesäinen mustikka-mansikkaraakakakku sopii siis heinäkuiseen ajankohtaan mainiosti. Raikas sitruunalla maustettu raakakakku tuoreista marjoista vie kielen mennessään ja on kaunis tarjottava kahvipöydässä. Tässä kakussa on vieläpä sellaiset raaka-aineet, että ne on helppo jokaisen löytää tavallisesta ruokakaupasta. Ei kovinkaan suurta kikkailua, kuten joskus raakakakkujen reseptit tuppaa olla. Makukin freesi ja pehmeä.

Täytteestä tuli täyteläisen paksu ja kermaisen tuntuinen. Makeutuksena kakussa toimii vain banaani, hunaja ja kesän tuoreet marjat. Kakku jähmettyy pakkasessa muutaman tunnin ennen tarjoilua ja cashew-pähkinät tulee liottaa vedessä mieluiten yön yli. Hieman aikaa tämän tekemiseen tulee siis varata, vaikka muuten onkin helppo blenderillä valmistaa.