Meidän kotiin muutti viikonlopun aikana IKEA Havsta-vitriinikaappi harmaan värisenä ja ajattelin, että esittelen tämän mielestäni tyylikkään ja ajattoman vitriinikaapin täällä blogin puolella. Tarve kaapille lähti siitä, kun teen nykyisin töitä keittiön pöydällä ja päivän päätteeksi kaikki paperit, koneet, johdot, laturit, kalenterit, kamerat, muistikortit sun muu tilpehööri on jäänyt ruokapöydällemme lojumaan. Halusin saada siihen muutoksen, koska en jaksa enää katsella tavaroita joka päivä ruokapöydällämme.

Säilytysratkaisut ja -kaapit ovat kodissamme rajalliset, joten ratkaistakseni pulman, oli jonnekin saatava lisää tilaa. Jos uutta kotia ja sitä myöten työhuonetta ei löydy, voi työhuoneen sijoittaa minikoossa kaappiin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Meidän olohuoneessa on tuollainen kulma takan, pikkuvessan ja yhden makuuhuoneen välissä. Siinä on ollut viime aikoina nojatuoli, mutta useimmiten se on ollut tyhjänä. Keksin, että siinä on ihan hyödyntämätöntä tilaa, jonne mahtuisi hyvin 212 cm korkea kaappi. Silloin tila tulisi paremmin käyttöön lattiasta kattoon.