Kaupallinen yhteistyö Fyrklövern Suomi

Huomaan syksyisin toistuvan saman kaavan: pimenevät illat houkuttelevat nauttimaan kodin lämmöstä ja kodin tunnelmallisuuteen on ihana panostaa. Kesällä vietämme suurimman osan ajasta kotipihan terassilla ja erilaisissa menoissa, mutta syksyn tullen kodin tärkeys ja merkitys korostuu. Kotiin haluaa luoda hyggemäistä tunnelmaa, vaihtaa tekstiileihin, kuten sohvatyynyihin ja pöytäliinoihin, murrettuja sävyjä. Myös iltojen pimentyessä aikaisemmin kynttilän valo luo lämmintä tunnelmaa.

Lokakuun loppu ja marraskuu ovat pohjolassa vuoden pimeintä aikaa, jolloin päivä on lyhyt, eikä lumestakaan ole vielä valon tuojaa. Siksi ajattelen, että näin lokakuussa on tarpeen suunnitella jotain kivaa, mukavaa ja arjesta hieman poikkeavaa tuolle ajalle ennen joulunodotusta. Näin lokakuussa on hyvä aloittaa valmistelut, jotta pimeän marraskuun voivottelun sijaan voimme juhlistaa sitä hyggeilyn kuukautena.