Kuvissa näet 18 vuotta vanhat kodinhoitohuoneen kaapistot, jotka päätimme säästää ja päivittää tähän päivään maalaamalla ne. Kodinhoitohuoneen kaapistojen maalaaminen oli rempassa hyvä veto ja näin jälkeenpäin olen tyytyväinen siihen, millaiset kaapistojen ovista tuli.

Suurin syy vanhojen kaapistojen pitämiselle oli kustannuksissa säästäminen, eipä tarvinnut ostaa uusia vanhojen saadessa lisäaikaa. Säästyihän siinä myös aikaa, kun pintarempan jälkeen siirsimme vain vanhat rungot ja maalatut ovet takaisin, eikä tarvinnut niiden osalta miettiä uusia vaihtoehtoja. Teimme lisäksi muutamia fiksauksia kokonaisuuteen ja kerron niistäkin tässä postauksessa tarkemmin.

Kodinhoitohuone on osa kylpyhuoneen pukeutumistilaa, samassa yhteydessä on pieni wc ja kodarista avautuu ovi kylpyhuoneeseen ja saunatilaan. Kodinhoitohuoneesta on myös kulku takapihalle ja oven edessä on kurasyöppö, jonne on mukava tuoda lasten kengät ulkoilun jälkeen kuivumaan.

Kirjoitin elokuussa 2020 blogiin postauksen: Millainen on toimiva kodinhoitohuone? Etsimme silloin uutta kotia ja yksi suurimmista haaveistani oli toimiva kodinhoitohuone (kyllä, sellaisestakin voi unelmoida :D). Edellisessä kodissa eteinen oli pieni ja kodinhoitohuonetta ei ollut ja usein sitä kaipasin. Tein silloin Instagramissa kyselyn, millainen on toimiva kodinhoitohuone ja tuo blogipostaus on yhteenveto niistä vastauksista.