HILLA STENLUND

Tavallisen hyvää elämää

Nimeäni kantava Hilla Stenlund -blogi käsittelee kokonaisvaltaisesti elämäntapaa. Haluan blogillani rohkaista lukijoitani panostamaan hyvinvointiinsa, saavuttamaan unelmansa ja nauttimaan elämästä tässä ja nyt. Hauskuutta ja rentoutta unohtamatta!

Blogia kirjoitan minä, kolmekymppinen Hilla, äiti, vaimo, yrittäjä, markkinoinnin ekonomi, hyvinvointivalmentaja, kukkahullu ja innokas ulkoilmaliikkuja. Rakastan kirjoittamista ja ajatusten järjestelyä tekstin kautta – siitä blogi aikanaan sai alkunsa.

Uskon mukavaan arkeen ja positiiviseen mieleen. Hyvinvointi on minulle tasapainoista arkea, joka ei tietenkään aina ole tasapainossa, vaan elämän mittainen matka oppia ja oivaltaa. Hyvä elämä on minulle sitä, että saan elää oman näköistä elämää ja tehdä arvojeni mukaisia valintoja. Nautin perheen kanssa vietetystä ajasta, lenkkipolulla hikoilusta, yrittäjyydestä, kodikkaasta kotoilusta, oleilusta ja asioista, jotka tuottavat hyvää mieltä. Olen tekijätyyppi ja pohdiskelija samassa paketissa.

Aloin kirjoittaa Hilla Stenlund -blogia hyvän mielen päiväkirjana vuonna 2013. Kirjoitin blogiini ajatuksiani, kuulumisia, palasia arjestani sekä jaoin inspiraatiota hyvinvointiin. Sillä polulla olen edelleen; nykyään kirjoitan blogiani itsenäisenä bloggaajana ja teen kaupallisia yhteistöitä kumppaneiden kanssa, jotta voin panostaa aikaani kirjoittamiseen ja kanavieni ylläpitoon.

Olen iloinen, kun olet löytänyt tiesi blogini pariin. Lämpimästi tervetuloa, toivottavasti viihdyt ja jätät kenties kommentinkin. <3

Tervetuloa matkaan mukaan,