Hilla

Hilla Stenlund -blogi

Olen Hilla Stenlund, bloggaaja, vaimo, äiti ja hyvinvointivalmentaja. Haluan blogillani rohkaista lukijoitani panostamaan hyvinvointiinsa, saavuttamaan unelmat ja nauttimaan tasapainoisesta elämästä tässä ja nyt. Hauskuutta unohtamatta!

Uskon mukavaan arkeen ja positiiviseen mieleen. Hyvinvointi on minulle tasapainoista arkea, jossa itselleen mieleiset asiat ovat tärkeässä roolissa. Välillä nauretaan vatsan pohjasta, hikoillaan lenkkipolulla, joskus tehdään virheitä, osataan ottaa rennosti ja tehdään asioita, jotka tuottavat hyvää mieltä ja onnea.

Aloin kirjoittaa Hilla Stenlund -blogia hyvän mielen päiväkirjana vuonna 2013. Kirjoitin tänne blogiini ajatuksiani, treenikuulumisia, palasia arjestani sekä jaoin inspiraatiota hyvinvointiin. Sillä polulla ollaan edelleen; nykyään kirjoitan blogiani itsenäisenä bloggaajana oman osoitteen alla täällä hillastenlund.com osoitteessa. Kirjoitan, sillä rakastan bloggaamista!

Where wellness meets realness

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole täydellisyyttä – hyvinvointi on liikkumista eteenpäin, välillä taaksepäin sekä taitoa nauttia pienistäkin hetkistä matkan varrella, taitoa osata pysähtyä niiden äärellä. Toivon, että saat blogistani ennen kaikkea hyvää mieltä, motivaatiota liikuntaan, raikkaita ajatuksia ja inspiraatiota arjen keskelle. Olen täällä muistuttamassa sinua siitä, että sinussa on voimaa. Sinä riität juuri tuollaisena kuin olet.

I hope to inspire wellness, realness, and fearless motivation in your daily life. I want you to make yourself proud. I am here to remind you of your own power and worth.

– Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog

Pinterstissä @hillasblog

+6