Haluatko tehdä kaupallista yhteistyötä Hilla Stenlund -blogin kanssa?

Teen mielelläni yhteistyötä ja ideoin blogikampanjoita yritysten, brändien ja kumppaneiden kanssa. Minulle on tärkeää, että jaan samat arvot ja tavoitteet yhteistyökumppaneiden kanssa. Olen uskollinen tyylilleni ja seison aina suosittelemieni tuotteiden ja palveluiden takana. Merkitsen kaupalliset yhteistyöt ja saadut PR-tuotteet postauksen alkuun ohjeistuksen mukaisesti.

Blogi- ja Instagram-yhteistyö ovat tehokkaita väyliä saavuttaa kohderyhmäni. Blogissa vierailee kuukausittain noin 30-40 000 lukijaa, pääosin suomalaisia 25-55-vuotiaita naisia. Instagramini tavoittaa viikossa 30 000 henkilöä ja kerää noin 600 000 näyttökertaa viikon aikana. Lukijani ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta elämäntavasta, johon kuuluu osa-alueina muun muassa hyvinvointi, perhe-elämä, koti ja asuminen, liikunta, ruoka sekä arkiset vinkit ja inspiraatio. Lukijani ovat sitoutuneita ja palaavat blogin pariin viikottain.

Ideoin mielelläni kanssasi tehokkaan ja molempia osapuolia hyödyttävän kampanjan ja sisällön blogiini sekä sosiaalisen median kanaviini.

Mikäli koet meidät hyväksi matchiksi ja haluaisit keskustella lisää yhteistyöstä kanssani, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen hillasfi@gmail.com niin palaan sinulle asiaan mahdollisimman pian!

-Hilla Stenlund

Ota yhteyttä