Yhteistyö

Haluatko tehdä kaupallista yhteistyötä Hilla Stenlund blogin kanssa?

Teen mielelläni yhteistyötä ja ideoin blogikampanjoita yritysten, brändien ja tapahtumien kanssa. Minulle on tärkeää, että jaan samat arvot, mission ja ajatukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Mikäli koet meidät hyväksi matchiksi ja haluaisit keskustella lisää yhteistyöstä kanssani, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen hillasfi at gmail.com. Palaan sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Blogiyhteistyö on tehokas tapa saavuttaa kohderyhmäni. Blogissa vierailee kuukausittain noin 30-40 000 lukijaa, pääosin suomalaisia 25-55-vuotiaita naisia. Lukijani ovat hyvinvoinnista, liikunnasta, perhe-elämästä, lifestylesta ja nuoren naisen elämästä kiinnostuneita ja palaavat blogin pariin viikottain. Ideoin mielelläni kanssasi tehokkaan ja molempia osapuolia hyödyttävän kampanjan ja sisällön blogiini sekä sosiaalisen median kanaviini.

Haluatko tehdä kaupallista yhteistyötä Hilla Stenlund blogin kanssa?

Partnerships: I love collaborating with incredible brands that are in line with my mission and morals. If you think we would be a good fit, feel free to drop a note by email hillasfi@gmail.com.

-Hilla Stenlund

Yhteystiedot

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog

Pinterstissä @hillasblog

0