Olen useita kertoja miettinyt, että haluaisin tietää paremmin, kuka Sinä olet. Sinä, joka olet siellä ruudun takana, luet blogiani viikoittain, kuukausittain tai ehkä vasta tänään ensimmäistä kertaa. Kuka sinä olet, mistä sinä tulet, mitä teet työksesi, mitä harrastat vapaa-ajallasi, mikä tekee sinut onnelliseksi. Mitä tavoitteita Sinulla on tulevaisuudessa? Miten löysit blogiini ja miksi palaat tänne uudelleen? Mitä Sinulle kuuluu elämässäsi?

Olisi mukava tavata Sinut, vaihtaa muutama sana kuulumisia. Kuulla, miksi sinä olet juuri nyt täällä.

Olen kirjoittanut blogiani useamman vuoden ajan. Lukijamäärät ovat kasvaneet, kuukausittain teitä vierailee blogissani viisinumeroinen luku. Aina välillä mietin, että ketä te viisinumeroinen luku olette. Tiedättekös, se on jännä ajatus. Minulle te olette kuitenkin paljon enemmän kuin blogini analytiikka, siksi haluaisin kuulla jotain Sinusta.