Kuka sinä olet?

Olen useita kertoja miettinyt, että haluaisin tietää paremmin, kuka Sinä olet. Sinä, joka olet siellä ruudun takana, luet blogiani viikoittain, kuukausittain tai ehkä vasta tänään ensimmäistä kertaa. Kuka sinä olet, mistä sinä tulet, mitä teet työksesi, mitä harrastat vapaa-ajallasi, mikä tekee sinut onnelliseksi. Mitä tavoitteita Sinulla on tulevaisuudessa? Miten löysit blogiini ja miksi palaat tänne uudelleen? Mitä Sinulle kuuluu elämässäsi?

Olisi mukava tavata Sinut, vaihtaa muutama sana kuulumisia. Kuulla, miksi sinä olet juuri nyt täällä.

Olen kirjoittanut blogiani useamman vuoden ajan. Lukijamäärät ovat kasvaneet, kuukausittain teitä vierailee blogissani viisinumeroinen luku. Aina välillä mietin, että ketä te viisinumeroinen luku olette. Tiedättekös, se on jännä ajatus. Minulle te olette kuitenkin paljon enemmän kuin blogini analytiikka, siksi haluaisin kuulla jotain Sinusta.

Tulen iloiseksi jokaisesta kommentistanne ja nyt haluaisin tietää jotain sinusta, vähän enemmän. Kommentit tuovat Teitä lukijoita hieman lähemmäksi minua, koska Te ette ole minulle vain Google Analyticsin tilastoja ja numeroita, olette jotain paljon enemmän.  Usein olen miettinyt, että minulla on hienoja lukijoita. Teidän takia kirjoitan blogia, te tulette lukemaan juttujani viikko toisensa jälkeen. Toivoisin, että kirjoittaisit kommentin, jossa kerrot jotain itsestäsi. Ihan mitä itse haluat tai vastaisit yllä luettelemiini kysymyksiin.

Kuulisin niin mielelläni mitä sinulle kuuluu ja miksi olet siellä? <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

40 kommenttia

 1. Tää sun blogi on niin ihana! Täynnä elämänmakuisia tekstejä. Ja tästä blogista välittyy positiivinen ja kiitollinen elämänasenne. Sinulla on ihana ja kaunis tytär, ja vaikutatte miehenne kanssa aidosti onnellisilta ja tasapainoiselta pariskunnalta. Ne on asioita, mitä itse haluaa elämältä. Ja onnekseni myös minä saan elää ja omistaa niin hienoja asioita. Tosin minun tytär on vielä pieni vastasyntynyt, mutta mies minullakin on, ja olen siitä ja tyttärestäni valtavan kiitollinen. Kommentoinkin joku aika sitten tänne, ja tosiaan äitiyslomalla oon, ja siitä koitan nauttia niin paljon kuin ehdin. Pari kertaa aiemminkin oon jättänyt kommenttia, ja siksi(kin) sun blogiin on kiva kommentoida, kun vastaat aina kommentteihin ennen pitkää.. Ja monesti tekstit on niin huippuja, ku niihin voi samaistua täysin.. Vaikutat Hilla aivan mahtavalta persoonalta! 😊 Jatka samaan malliin! Onnellista kesän jatkoa! <3

  0
  1. Moi Iina ja kiitos paljon ihanasta kommentistasi. <3 Olipa mukava kuulla jotain sinusta ja siitä, miksi tykkäät blogiani lukea. Tämä myös jollain tapaa helpottaa omaa kirjoittamista, kun tiedän "kenelle" jatkossakin kirjoitan. Onnea on tosiaan perhe, kauniista kuvasit sitä, mikä on sinullekin tärkeintä. Yritän aina mahdollisimman nopeastikin vastata kommentteihin, mutta näin pienen lapsen äitinä se ei aina olekaan niin helppoa. Mutta pääasia, että jossain vaiheessa niihin vastaa ja se riittää sinullekin. 🙂 Olen monesti myös ajatellut, että kaikista helpointa on kirjoittaa elämänmakuista blogia ja kirjoittaa siitä, mitä minun ja meidän elämä on. Mukava kuulla, että fiilis on välittynyt. Hyvää kesän jatkoa teidän perheelle ja kiitos kaikista kommenteista, joita olet minulle laittanut. <3 -Hilla

   0
 2. Heippa!
  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta kommentoin nyt ekaa kertaa. Olen 23-vuotias yliopisto-opiskelija Turusta ja olen kiinnostunut hyvinvointiin liittyvistä asioista. Erityisen lähellä sydäntäni on kestävyysurheilu ja luonnossa liikkuminen, harrastan maasto- ja polkujuoksua, hiihtoa, maastopyöräilyä ja patikointia. Lisäksi olen kiinnostunut kokeilemaan suunnistusta. Saan paljon inspiraatiota blogistasi harrastuksiini ja luen erityisen mielelläni juuri urheiluun liittyviä postauksia. Lisäksi seurasin mielenkiinnolla teidän tiimin valmistautumista ja suoriutumista Jukolassa, ehkä pääsen itsekin joskus vielä kokemaan sen 🙂
  Meillä on avomieheni kanssa kova vauvakuume ja siksi tykkään lukea myös kirjoituksiasi teidän perhearjesta. On ollut mukava lukea siitä, miten esimerkiksi synnytyksestä lenkkipoluille palautuminen sinulta sujui ja miten yhdistät vauva-arjen ja urheiluharrastukset. Oli ihana lukea muun muassa siitä, miten teidän pienikin pääsi mukaan Jukolaan ja kuinka hän reissasi mukananne juhannuspatikoinneilla 🙂 Nämä asiat luonnollisesti kiinnostavat minua tässä vaiheessa, kun vauva on suunnitteilla meilleki ja elämäntyylimme on urheilullinen ja aktiivinen.

  Meillä on mielestäni paljon yhteistä ja siksi tykkään lukea blogiasi. Kirjoitat hyvin ja käsittelet mielenkiintoisia aiheita 🙂 Tuntuukin hassulta, että avaat elämääsi niin paljon meille lukijoille ja itsekin tiedän kuulumisistasi, mutta sinä et tiedä meistä lukijoista juurikaan. Olikin mukava vähän esittäytyä 🙂

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja aurinkoista kesän jatkoa!

  0
  1. Moi!

   Voin kuvitella, että tuntuu oudolta kirjoittaa välillä aika henkilökohtaisiakin asioita, kun ei tiedä, ketkä kaikki niitä lukevat ja miksi. Minäkään en kovin usein kommentoi. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta. Tykkään lukea blogeja/ seurata Instagram-tilejä, jotka ovat elämänmakuisia. Myönteinen asenne ja tekstit sekä kauniit kuvat piristävät. Mutta mielestäni myös ikävämmistä asioista saa ja pitää puhua, eikä kuvien tarvitse aina olla ammattikuvaaja tasoa.

   Minä olen sinua vähän vanhempi. Eksyin blogiisi joskus reilu vuosi sitten, kun sinä olit vielä raskaana. Minä sain pienen tyttären vähän aikaisemmin keväällä. Lisäksi minulla on 4-vuotias poika. Olen myös nuorempana suunnistanut kilpaa ja nimesi sieltä vuosien takaa on tuttu.

   Suunnistan silloin tällöin iltarasteilla ja Jukolassa ollaan joka vuosi, tottakai! Lisäksi juoksen matkoja kympistä-maratoniin.

   Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri ja työskentelen julkisessa terveydenhuollossa ravitsemusterapeuttina.

   Meillä on siis paljon yhdistäviä tekijöitä, joten luultavasti sen vuoksi luen postauksiasi säännöllisesti. Pääasiassa seuraamieni blogit ovat urheilevia naisia, usein myös äitejä. On kiva lukea muiden ajatuksia aiheista, joita itsekin usein miettii.

   0
  2. Kiitos mahtavasta kommentista Katariina, olipas todella kiva lukea. Et arvaakaan, miten iloinen fiilis tulee kun kuulee millaisia ihmisiä siellä lukeekaan blogiani. Meillä on tosiaan paljon samoja kiinnostuksen kohteita. Tuntuu, etten ole ihan niin paljon ehtinyt urheilujuttuja blogissani jakaa, mutta ihan varmasti niiden määrä tulee lisääntymään kun aikaa on enemmän ja vauvan kanssa ei tarvitse ihan olla symbioosissa enää. 😀

   Vauvakuumeelle peukku. 🙂 Ihana, kun kerroit teidän ajatuksia tuonkin asian suhteen. Kyllä oma lapseni oli mullistanut maailman mielettömällä tavalla, elämä on uudella tavalla ihmeellistä hänen touhujaan seuratessa. 🙂

   Kerroit harrastuksistani ja sinun listassasi oli kyllä tosi monta omaa lemppariani. Voi, että. Kiitos tästä esittäytymisestäsi ja kommentoi ihmeessä toistekin, koska minusta on todella mukavaa kommunikoida lukijoideni kanssa. <3

   Mukavaa ja aurinkoista kesän jatkoa sinullekin! -Hilla

   0
  3. Kiitos myös kommensitasi Niina, nämä tulevat nyt tähän samaan ketjuun, kun olitte kommentoineet allekkain. 🙂 Se on kieltämättä jännä tunne joskus julkaista jokin henkilökohtainen teksti, kun ei oikein tiedä ketä kaikkia sitä on lukemassa. Mutta sitten aina mietin, että he jotka lukevat, ovat varmaankin blogini kohderyhmää ja palaavat uudelleen, jos juttuni kiinnostavat.

   Sanoit, että ikävemmistäkin pitää ja saa puhua ja kuvien ei aina tarvitse olla niin laadukkaita. Olen aivan samaa mieltä, kiinnostavat blogit käsittelevät monenlaisia aiheita. Ja kyllä asioista voi puhua, eri asia on miten tai millä tavalla niitä käsittelee. Tapoja kun on monia. 🙂

   Teitä suunnistajia on siellä ruudun takana tosi paljon, ehkäpä ensi vuonna minun pitäisi valita blogini lukijoista Jukola-joukkue. Se vasta olisikin hauskaa. 🙂 Ammattisi kuulostaa mielenkiintoiselta, joskus nuorempana pohdin, että olisinko sitä alaa lähtenyt lukemaan. Olisi voinut sekin olla hyvä valinta.

   Yhteisiä kiinnostuksen kohteita siis löytyy, olen todella iloinen, että jätit kommenttisi. <3 Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja perheellesi. Tervetuloa blogini pariin jatkossakin. 🙂 – Hilla

   0
 3. Moikka!

  Löysin sinut ja blogisi instagramista noin vuosi sitten. Eniten minua tuolloin kiinnosti blogiteksteissäsi se, että kirjoitit ja kerroit suunnistuksesta ja kestävyysurheilusta yleensä. Nykyään on ihana seurata teidän perheenne elämää ja sitä miten liikunnan ja perhe-elämän voi yhdistää. Lisäksi mielenkiintoni lisääntyi vielä lisää, kun kerroit, että aloitat toimimaan yrittäjänä. Blogitekstisi ovat elämänmakuisia ja samaistuttavia, joten niitä on todella mukava lukea. Odotan aina innolla milloin uutta tekstiä ilmestyy. 🙂

  Olen 22-vuotias ja asumme avopuolisoni kanssa Savo-Kainuu akselilla. Harrastan itse suunnistusta, hiihtosuunnistusta ja muuta kestävyysurheilua. Tai oikeastaan liikunta ja nämä lajit ovat osa elämäntapaani. Jukola ja Kainuun rastiviikko ovat jokaisen kesän kohokohtia. Oli mahtavaa seurata teidän joukkueen valmistautumista tämän vuoden Jukolaan, koska mukana oli monta bloggaajaa, joita seuraan aktiivisesti.

  Olen opiskellut urheiluhierojaksi sekä pt:ksi ja tällä hetkellä opiskelen Jalkaterapiaa Savonlinnassa. Haluan tulevaisuudessa perustaa yrityksen, jossa tarjoan hyvinvointipalveluja ihmisille. Tulevaisuudessa haluan toimia siis yrittäjänä, olla mahdollisesti äiti sekä liikkua ja urheilla läpi elämän.

  Onnelliseksi minut elämässä tekee avopuolisoni, perheeni, ystävät, sukulaiset, urheilu, luonto ja liikkuminen luonnossa.

  Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi! Aurinkoista ja mahtavaa kesää teidän perheelle! 🙂

  0
  1. Kiitos kommentistasi Terhi! Olipa hauska ”tutustua” tämän kommentin kautta sinuun ja kuulla kuka siellä on. 🙂 Suunnistuksesta ja kestävyysurheilusta varmasti kirjoitan jatkossakin ja yleisesti liikunnasta muutenkin. Synnytyksen jälkeen liikunta vauvan takia väheni, mutta nyt olen taas päässyt palaamaan entiseen menoon.

   Täällä on niin moni kertonut harrastavan suunnistusta, että keksin jo idean muodostaa Jukola-joukkueen lukijoistani. Katsotaan… 🙂 Meidän Jukola-projekti oli kyllä todella mukava ja yhteistreenit kevään aikana tsemppasivat treenaamaan.

   Sinunkin yrittäjäajatukset kuulostavat hyviltä, koulutuspohjaa sinulla alalle on jo paljon. Varmasti onnistut, kun uskallat luottaa itseesi ja tekemiseesi. Vaihdan mielelläni kanssasi ajatuksia yrittäjyydestä, jos joskus haluat jutella.

   Kiitos kommentista ja ihanaa kesää teillekin! 🙂 Onnelliselta kuulostat sinäkin. <3 Hilla

   0
 4. Olen lukenut blogiasi nyt ehkä kolmisen vuotta. suunnilleen saman verran kuin olen harrastanut juoksua.Yksi maraton ja muutama puolikas juostu. Olen 36-vuotias syyskuussa kolmen lapsen äiti eli juoksut on nyt tauolla, mutta tarkoitus jatkaa harrastusta synnytyksen jälkeen. Tykkään kovasti blogistasi ja pystyn samaistumaan moniin kirjoituksiisi.

  0
  1. Kiitos kun kommentoit Katariina, onnellista odotusta sinulle kolmannen lapsen osalta. 💝 Olet ollut lukijana jo niin kauan, mahtavaa. Juoksun pariin palaaminen onnistuu hyvin, kun malttaa ottaa rauhassa ja lähtee liikkeelle vasta vatsan palautumisen jälkeen. Mutta kyllä sinä jo varmasti parin aikaisemman synnytyksen kokemuksella tiedätkin. Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi. 🌸🌞😊🌿

   0
 5. Moikka,

  Löysin muistaakseni sinut instagramista, kun joku kaverini oli tykännyt kuvastasi ja se ponnahti etusivulle. Olen itse parikymppinen fysioterapian opiskelija, aktiivinen juoksun ja suunnistuksen harrastaja. Tykkään seurata ja lukea aktiivisesta ja liikunnallisesta arjestasi, varsinkin kun harrastukset sinulla ovat samat kuin minulla!

  0
  1. Hei Virpi, kiito kun kerroit miten olet blogiini löytänyt ja miksi tykkäät seurata. Tämä auttaa minua jatkossakin kirjoittamaan aiheista, joista lukijani ovat kiinnostuneita. Yhtälailla myös minä!😊 Iloista kesää ja ihana kun olet siellä. 💝 -Hilla

   0
 6. Moi!
  Löysin blogisi viime syksynä instagramista, kun huomasin, että olet melkein samoilla viikoilla raskaana. Teidän tyttö on reilun viikon meidän poikaa vanhempi 🙂 Tiesin sinut jo entuudestaan, olen entinen PR:n kasvatti, joten ”tuttu” samassa elämäntilanteessa sai sisäisen Ulla Taalasmaan heräämään 😀 Jäinkin sitten koukkuun…
  Ajattelin myös että, kiva, saan hyviä vinkkejä ja hyvän inspiraation kunnon kohotukseen vauvan syntymän jälkeen. Oikeesti sain hyviä vinkkejä ja pienen inspiraation, oma toteutus vain jäi ja laiskuus vei voiton 😀 Pesäpalloreeneihin palasin kuitenkin vuoden alussa ja Jukolassa tuli juostua 12km!
  Synnytyksen jälkeen blogisi toimi minulle vertaistukena, vaikka ne olikin ihan erilaiset. On myös kivaa seurata miten eri tavoin kaksi melkein saman ikäistä elämän alkua kasvaa ja kehittyy niin eri tahtiin. 🙂

  0
  1. Ihana kommentti Sanna, sinäkin suunnistaja ja PRn kasvatti. Hauskaa!

   Hyvä että inspiraatio ja vinkit tarttuivat,kyllä se toteutuskin kun sen aika. Vaikka aika hyvältä kuulostaa jo 12 km Jukolassa. On siinäkin saanut jo lenkillä vähän käydä. 😜

   Onnea sinulle vauvasta, äkkiä on aika mennyt ja nämä kehittyy niiiiin nopsaan. Mukava myös,kun kerroit miten olet blogiini löytänyt. Mulla on mahtavia lukijoita, olen taas vahvemmin sitä mieltä.

   Mukavaa kesää teidän perheelle!🌿🌞🌸

   0
 7. Moikka!

  En muista miten eksyin sun blogille, mut hain kai hakusanlla urheilublogit niin ponnahdit sieltä rivijen välistä ja rupesin seuraamaan koska olit raskaana ja ite olin samoilla viikoilla :). 10.10 mulla synty poika ja sen jälkeen kerran viikkossa ainakin kävin kurkkaa, mitä uutta sulle ja vauvalle kuuluu. Oli kiva lukea vauvan kehityksestä kun on saman ikänen vaavi 😇 Mulla on tyttöki joka on nyt 2v 5kk parin viikon päästä :).

  Asun ite kans aviomihen ja lapsien kans omassa rivarissa Lahdessa 🙂 Oon vähän sua nurempi (23v). Oon aina halunnu juosta mut aina tuntuu et hengitys loppuu ekan kilsan jälkeen. Sun teksteistä saa motivaatiota kun kirjotat sun pitkistä juoksuista yms. Ite oon harrastanu pienestä asti kilpauintia n 11v uin ja mun ura sit päättykkin peruskoulun jälkeen. Olin huono koulussa ja halusin lukioon ja uinti vei niin paljon ajasta ettei kirjohin ja kokeisiin jääny hirveesti voimia… no merkonomi musta sit tuli 🙂

  Oon jääny koukkuun sun blogiin ja oikeestaan muita blogeja/ instagram tilejä en oo aikaisemmin seurannu enkä edelleenkää seuraa 🙂

  Aloin tekee kuukausi sitten töitä kotona kun en haluu laittaa lapsia vielä päiväkotiin 🙂 vaikka kaikki muut valittaa et laita edes jo vanhempi päiväkotiin. Ite mut ja mun veli pistettiin päiväkotiin pieninä (minä 2v veli 9kk) koska vanhemmat joutu tekee töitä… tai niin ne sanoo… no ei oo hyviä muistoja mulla koska veli oli tosi ujo ja sitö kiusattiin jo tosi pienenä. Se jo yks syy miks haluun olla niiten kans mahdollisam pitkää kotona.

  Mut mä tykään sun texteist ja jatkossakin aijon lukea!<3

  Sori tuli vähän pitkö teksti ja ekan kerra mäki nyt kommentoin!

  Ps. Vaikutat tosi mukavalta ja kaikkien kaveri tyyppiseltä henkilöltä! 🙂

  Ihanaa kesää sulle ja sun perheelle:)

  0
  1. Kiitos Mirela pitkästä kommentista, ihana kun olet löytänyt blogiini ja tästä inspiroitunut. Voisin hyvinkin miettiä, että kirjoittaisin ajatuksia myös juoksun aloittajille. Miten suosittelisin lähtemään liikkeelle ja miten juoksustakin voi alkaa pitää. 😊

   Ihanat pienet lapset sinulla siellä, nauti heidän kanssaan kotona olemisesta jos sinulla siihen nahdollisuus ja se tuntuu hyvältä. Silloin se on varmasti oikea ratkaisu, sinä päätät. Mahtavaa myös, jos sulla mahdollisuus tehdä töitä kotona!

   Ihanaa ja lämmintä kesää Lahteen teidän perheelle. Lahti on mulle niin tuttu, Hollolasta kun olen kotoisin ja Lahdessa kouluni käynyt. 💜 Tervetuloa blogiin jatkossa ja kertoilemaan kommentein kuulumisiasi. -Hilla

   0
 8. Moikka! 🙂
  Olen 28v aika tuore äippä Turusta. Meillä siis inan vanhempi tyttö kuin teillä, nyt 10,5kk. <3 Löysin blogisi muistaakseeni tytön syntymän jälkeen (ehkä instan kautta?) ja tapasi kirjoittaa ja sama elämäntilannne sai seurailemaan 🙂 Töissä olen tavaratalossa ja nyt hoitovapaalla vielä kesän. Syksyllä palaan töihin ja tyttö menee päiväkotiin, jänskää! Harrastan lenkkeilyä ja kuntosalia. Kuntosali nyt vähän ajanpuutteen takia puissa ja säännöllisen epäsäännöllistä, mutta käyn kun ehdin ja se toivottavasti siitä taas säännöllistyy kun joskus saadaan se uusi arki sitten rullaamaan 😀 Tavotteita… enpä osaa sanoa. Ehkä enemmänkin sanoisin tulevaisuuden suunnitelmiksi, se töihin paluu on nyt eka ja toivon että menee mukavasti kaikin puolin vaikka niin haikeaa onkin 🙂 onneksi on työ mistä tykkään. Sitten olisi ajatuksissa päästä muuttamaan suurempaan kämppään ja löytää se ensimmäinen ihan oma koti… minne sitten joskus toivottavasti saatais toinenkin pieni <3 ehkä parin vuoden päästä? Eli huomaan myös itsessäni fiiliksen että meen nyt vähän töihin välillä keräilemään rahaa säästöön ;D Kaikin puolin kuuluu hyvää, vauvavuosi on ollut ihana ja yllättynyt kaikin puolin miten helppokin se on ollut. Kotona nautiskellaan vielä loppulomasta, saataispa kunnon kesä! Mukavaa alkuviikkoa! 🙂

  0
  1. Kiitos kuulunisistasi Riikkahannele. Ihana pieni teilläkin siellä, samoja vaiheita eletään. 💜 Kiva kuulla, että vauvavuosi tuntuu joistain myös helpolta, voi se sitäkin olla. Usein korostetaan ja korostuu moni huonompi asia.

   Töihinpaluu sujuu varmasti hyvin ja uusi arki alkaa taas rullata. Kyllä sitä rahaakin tarvitaan ja se voi hyvinkin olla suurin syy, miksi jossain vaiheessa syksyä minunkin on palattava töihin.

   Itse opiskelin Turussa. Niin mukava kaupunki. 😊🌞 Joskus jopa olemme mieheni kanssa miettineet sinne takaisin muuttoa.

   Tulevaisuuden suunnitelmillesi iso peukku, aurinkoa teidän kesään ja tervetuloa blogini pariin jatkossakin. 💜

   0
 9. Moi!
  Löysin blogisi, kun odotit pikkuässää. Olen itse raskaana ja minua kiinnosti lukea raskaus- ja vauva-ajan kokemuksistasi. Nyt olen jäänyt seuraamaan blogiasi virkistävien juttujen ja ihanien kuvien takia! Olen itse harrastanut jonkin verran suunnistusta aikoinaan ja olen nyt raskausaikana alkanut (sinun ansiostasi) miettimään, että pitäisi aloittaa uudestaan oikein kunnolla. Hyvinvointi, valokuvaus ja ulkoilu ovat lähellä sydäntäni, siksi pidän blogistasi niin kovin. Eroat muista bloggaajista eduksesi ihanalla asenteella ja elämänmakuisilla teksteillä. Jatkan mielelläni perhe-elämäsi ja arkesi seuraamista vaikka vain näin blogin kautta. Tunnut olevan täynnä positiivista energiaa ja intohimoa samoihin asioihin kuin itsekin olen. Kiitos että olet siellä ja teet hyvää työtä elämässä ja ihmisten kanssa!

  0
  1. Kiitos Tuulia valtavan ihanasta kommentista ja kauniista sanoistasi. 💜 Asenteeni elämään ja elämänmakuiset tekstit ovat asioita, joita haluan jatkossakin jakaa eteenpäin. Tuntuu hyvältä kuulla, että fiilikset välittyy.

   Suunnistus on hieno laji, rohkaisen sua reippaasti lajin pariin jos siltä tuntuu ja kiinnostusta on. Kuntoilu, kartanluku ja luonto yhdistyy lajissa hienolla tavalla.

   Mukavaa kesää sinulle ja onnellista raskausaikaa, nauti siitä. Tule ihmeessä kommentoimaan jatkossakin. 😊 -Hilla

   0
 10. Moi Hilla!

  Olen lukenut blogiasi ehkä pari vuotta, en muista tarkasti. Minua viehättää rento, mutta kuitenkin jotenkin määrätietoinen asenteesi liikuntaan ja oikeastaan elämään yleensäkin. 🙂

  Olen 25 v. TM ja väitöskirjatutkija. Asun aviomieheni kanssa Lapissa. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, etenkin juoksua, suunnistusta ja kahvakuulaa. Saan sun blogista tosi paljon inspiraatiota omaan harrastamiseen. Nyt seuraan tosi mielenkiinnolla varsinkin uusia hyvinvointialan opintojasi. 🙂 Kuulostaa ihan hurjan mielenkiintoiselta!

  Ihanaa kesän jatkoa! <3

  0
  1. Kiitos Laura kommentistasi, mukavaa kuulla mitkä asiat sinua blogissani kiinnostavat. Niistä varmasti kirjoitan jatkossakin! 😊👍

   Ja sinäkin suunnistaja, tuntuu että moni kuntosuunnistajakin on löytänyt blogiini, jes! Tässä on kohta Jukola-joukke ensi kesäksi koossa. 😊

   Opinnot hyvinvoinnin osalta jatkuvat kesän jälkeen taas vauhdilla. Nyt olen viettänyt aikaa kirjallisuuden parissa, mielenkiintoisia asioita sen osalta ja hyviä blogiaiheita on sieltä noussut mieleen.

   Ihanaa kesää sinullekin, ja tervetuloa blogin pariin jatkossakin. 💜🌸🌞

   0
 11. Hei! 🙂
  Nyt en voinut olla kommentoimatta, koska niin pitkään olen lukenut tätä blogia ja tullut lukemattomia kertoja hyvälle tuulelle postauksista. Kirjoitat todella hyvin ja aiheet ovat mielenkiintoisia. Vaikka itsellä ei lapsia olekaan myös vauvaelämästä on ollut hauska lukea.

  Löysin blogisi muistaakseni instagramin kautta ja kiinnostuin liikuntajutuista. Olen 26v. ja asun avomieheni kanssa Helsingissä. Harrastan juoksua ja aloitin myös suunnistamisen muutama vuosi sitten, joten jutut ovat senkin vuoksi uponneet hyvin 🙂 Tykkään elämänmyönteisestä asenteestasi ja siitä, että jaat blogissa myös tavallista arkea eikä pinta ole liian siloteltua.

  Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista kesän jatkoa!

  0
  1. Kiitos Ellu kun jaksoit kommentoida ja kerroit miksi luet blogiani ja miten olet tänne löytänyt. Ihana kommentti. Arkea, oikeaa elämää, tavallisen naisen ja äidin arkea täältä tulet varmasti löytämään jatkossakin. Se kun minua inspiroi kirjoittamaan. Hauska myös kuulla, että vauvajututkin kiinnostaa ihmisiä, joilla ei lapsia vielä ole. Sitä olen nimittäin paljon miettinyt, että miten on. Mukavaa kesää sinulle ja iloa päiviisi. 😊💜

   0
 12. Täällä ilmoittautuu myös yksi sporttaileva lukija! Päädyin viime kesänä blogiisi kun hain Jukolan kisaraportteja, blogisi jäi silloin mieleeni mutten niinkään yleisesti blogeja tuolloin lukenut joten aktiivisesti en jäänyt silloin kirjoituksiasi seuraamaan. Olen nyt itse odottava äiti ja la on lokakuussa joten heti kevättalvella palasin tänne blogiisi ja siitä asti seurannut aktiivisesti ja lukenut vanhat postaukset: on ollut ihana peilata kirjoituksiasi omaan tilanteeseeni kun olet ollut samaan aikaan raskaana ja nyt elät aktiivisen ihmisen liikkuvaa vauva-arkea yhtä vanhan vauvan kanssa kuin minä ensi vuonna. Ei tietenkään voi vauvoja verrata keskenään, mutta on ollut kiva lukea, minkälaisia juttuja ehkä sitä ensi vuonna voi tehdä ja on milloinkin odotettavissa. Myös raskausaikasi liikkumisesta ja voinnistasi on ollut kiva lukea. Itse aktiivisena kilpakuntoilevana kestävyysurheilijana olen liikkunut raskausajan aktiivisesti (kiitos hyvän voinnin ja kannustavan lähipiirin+neuvolan) ja sporttailevan äidin blogeja on ollut hankala löytää. Jukolaankin uskaltauduin jo kevättalvella lupautua sun viime vuotisen esimerkin inspiroimana ja siellä sitä vielä pari viikkoa sitten juostiin hyvällä fiiliksellä 🙂

  0
  1. Liisalainen, kiitos mukavasta kommentista. Siellä kuulostaa olevan toinen samanlainen sporttimama. 🙂 Hienoa, kuuntele vointiasi ja mene ihan sen ehdoilla, sinä kyllä tunnet itsesi. Se on kyllä hienoa, että nykyään tsempataan ja tuetaan äitejä liikkumaan ja pitämään itsestään huolta myös raskausaikana. Uskon, että siitä on todella paljon hyötyä jaksamisen kanssa synnytyksen jälkeen ja myös palautumisen kanssa. Ja Jukola mainittu, mahtavaa! Iloista kesää sinulle masun kanssa ja tervetuloa blogiini jatkossakin. <3

   0
 13. Moi! Löysin blogisi ensimmäistä kertaa niin, että aloit seuraamaan instagramissa minua. Tästä on aikaa varmasti yli kolme vuotta… olit eri nimellä silloin. 🙂 Taisin silloin muutaman kerran blogissasi vierailla mutta aktiiviseksi lukijaksi ryhdyin kun (edelleen) instagramin kautta huomasin, että olet raskaana. Itse kun odotin myös esikoista noin kuukauden sinua jäljessä. 🙂 Sen myötä tosiaan jäin lukijaksi ja liikunta jutut on myös kiinnostaneet. Tai oli juttu mikä tahansa niin pyrin kyllä lukemaan kaikki postaukset. 🙂

  0
 14. Moikka!

  Kiinnostuin sun blogista raskauden myötä, meillä on puolivuotias tyttö 🙂 Olin mukana järjestämälläsi vaunulenkillä Töölönlahdella! Näin vauva-arjessa tulee yllättäviä tilanteita ajankäytön suhteen, siksipä tämäkin kommentti jää näin lyhkäseksi, mutta ehdottomasti halusin jotakin keretä kirjoittamaan 😀

  0
  1. Moikka Hanna ja kiitos kun kommentoit, tiedän mitä meinaat. 😀 Itse sain juuri vauvan nukkumaan ja tulin kirjoittamaan blogiin nämä vastaukset kommentteihin ja sitten isken pään tyynyyn. Uni vie pian voiton. 🙂 Ihana kun olet siellä. <3

   0
 15. Hei! Olen vasta hiljakkain löytänyt blogisi, mutta sitäkin innokkaammin luen postauksiasi. Olen 22-vuotias iloinen liikunnanopettaja opiskelija ja liikunnan lisäksi rakastan lapsia! Olen avoliitossa mieheni kanssa ja paljon haaveillaan perheestä sitten kun saan opintoni loppuun. onneksemme suvussa on pieniä ja pääsemme hoitamaan välillä kummipoikaamme 4v ja hänen siskoaan 2v. Luen siis mielelläni vauvahöpinöitä, vaikka omista vasta haaveilenkin:) Mitä liikuntaan tulee niin omaan palloilu ja joukkuelajitaustan, mutta nykyään kestävyyslajit ja luonnossa liikkuminen ovat nousseet lemppareiksi. Miehen kanssa hiihdämme, vaellamme ja innokkaasti kokeilemme myös uusia juttuja esim suunnistusta, frisbeegolfia tai lähdemme melontaretkelle. Onkin kiva lukea teidän sporttisesta vauva-arjesta! Näistä syistä siis varmasti palaan yhä uudelleen lukemaan blogiasi, sillä minua kiinnostaa monet samat asiat kanssasi ja tykkään elämänmakuisista ja aidoista postauksistasi. Valmistun ensi vuonna ja silloin edessä on työnhaku ja muutto todennäköisesti etelä-suomeen päin (itse kotoisin eteläpohjanmaalta, mies vantaalta ja tällä hetkellä asumme jyväskylässä), koska haluamme olla lähempänä perheitämme ja kavereitamme. Minut tekee onnelliseksi ihana mieheni, perhe ja ystävät, arjen pienet ilot, liikunta, musiikki, mökkeily, matkailu sekä kotimaassa että ulkomailla ja tietenkin tulevaisuudesta haaveileminen:) Ja kiitos vielä kysymästä, minulle kuuluu oikein hyvää. Tästä kesästä on tulossa yksi parhaimmista, sillä kesätyöt mahdollistavat myös lomailun ja reissaamisen eri puolille suomea. Vkloppuisin on tiedossa paljon ihania juhlia ja rentoa oleilua: parhaiden kavereiden häät, äidin 50-v juhlat, vaellusreissu miehen kanssa kolille, ystävän esikoisen ristiäiset, mökkivkloppu kavereiden mökillä ja sukulointia omalla mökillä:) Ihanaa kesää teidänkin perheelle ja kiitos tästä blogista <3

  0
  1. ”Minut tekee onnelliseksi ihana mieheni, perhe ja ystävät, arjen pienet ilot, liikunta, musiikki, mökkeily, matkailu sekä kotimaassa että ulkomailla ja tietenkin tulevaisuudesta haaveileminen:)” Kerrassaan hienoja asioita. <3 Olipa ilo lukea kommenttisi ja saada tutustua sinuun näin pienen palan kautta. Tule ihmeessä kommentoimaan blogiin toistekin! Elämäsi kuulostaa tasapainoiselta ja tulevaisuudessa häämöttää hyviä juttuja. Aurinkoista kesää sinnekin! <3

   0
 16. Olen seurannut blogiasi viime syksystä. Olen n. vuoden vanhan tytön äiti. Harrastan itse hiihtoa, vaellusta ja ulkoilma urheilua yleensäkin. Minusta on kiva inspiroitua blogistasi ja saada ideoita lapsiarkeen. Välillä väsymys vie voiton, mutta olen saanut blogistasi lisää liikuntaintoa. Syksyllä paluu töihin osa-aikaisesti, omaa ja lapsen hyvinvointia kuunnellen. Mukavaa kesää!

  0
  1. Kiitos Santtu kommentista ja kun kerroit itsestäsi. Itseäsi kuunnellen, hyvää oloa hakien, kuten itsekin sanoit. Juuri niin. Mukavaa äitiysloman loppua ja mukavaa paluuta uudenlaiseen arkeen. <3

   0
 17. Heippahei Hilla!
  Yksi Maija Myöhäinen esittäytyy 😀 Välillä on kiireisessä arjessa vähänlaisesti aikaa lueskella blogeja, saati kommentoida. Täällä kirjoittelee 24v liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä Espoosta. Tykkään kaikenlaisesta liikkumisesta (ylläri), mutta salitreeni, akrobatiatemppuilut ja tanssi ovat lähimpänä sydäntä. Myös bloginkirjoittaiminen, videoiden tekeminen ja luonnossa oleskelu ovat rakkaita harrastuksia.

  Minut tekee onnelliseksi aviomiehen halaus, aurinkoinen kesäpäivä, onnistumisen ilo asiakkaan silmissä, uusi kommentti lukijalta, tuntemattomien teoista välittyvä rakkaus ja hyvät teot <3
  Olen erittäin huono asettamaan tavoitteita, sillä kärsin hieman epäonnistumisen pelosta. Tällä hetkellä voisin kuitenkin asettaa tavoitteeksi toipumisen: Olen hektisen työkevään, ryhmäliikuntaohjauksien sekä ikävien sattumusten vuoksi ajautunut ylirasitustilaan. Liikuntakieltoa takana jo pari viikkoa ja olo on kohenemaan päin!

  Löysin blogisi jo kauan aikaa sitten, mutta vasta lähiaikoina olen muistanut palata juttujesi ääreen tänne Fitfashionille. Tykkään tekstiesi maanläheisyydestä ja rennosta otteesta. Myös yrittäjyys ja äitiys ovat itseäni kiinnostavia aiheita liikunnan, hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ohella.

  Kiitos blogistasi, se on ihana! <3

  ~Heidi K.
  https://heidikinnunen.wordpress.com/

  0
  1. Heips Heidi, kiitos kun linkkasit blogisi. Kävin tutustumassa ja lukemassa sieltä muutaman postauksen. Hyviä tekstejä ja ajatuksia, niitä oli ilo lukea. Ihana siis, että sinäkin olet siellä ja jakoit kirjoittaa pitkästi tänne minulle. Ihan mahtavaa.

   Sun elämässä on mielettömästi onnen aiheita. Se on niin tärkeää, just ne arkiset pienetkin asia. <3 Kiitos kommentista, sain vauvan juuri nukkumaan ja nyt tulin teille vielä vastaamaan, tällä kertaa lyhyesti. <3

   0
 18. Hei,

  Kirjoittelen tähän hitusen myöhässä. Olipa yllättävää, kun kysyit lukijoistasi! Löysin sinun instagramin joitakin kuukausia sitten, minkä jälkeen olen kirjoituksiasi lukenut (uusia ja vanhoja). Olen itse Lahdesta kotoisin ja Lappeenrannassa opiskellut, joten muistan kasvosi todennäköisesti sitä kautta. 🙂 Huomasin sinun blogin ja jäinkin koukkuun. 🙂 Olen 29-vuotias kahden pienen tytön äiti (2,5v ja 2kk), joten aikalailla samassa elämäntilanteessa olevan henkilön tekstejä on mukava lukea. Etenkin, kun itse pitää liikunnasta niin saan ammennettua sinulta ajatuksia. Mutta ennen kaikkea arvostan, että kirjoitat elämästä itsestään ilman suurempaa päälle liimattua kiiltokuvaa tai supersuorittamista. Sinulla on ihanan positiivinen ja tasapainoinen ote, joka saa hyvälle mielelle.

  Kiitos oman elämän avaamisesta ja aurinkoista kesää! 🙂

  0
  1. Kiitos Tania kommentistasi. 🙂 Tulin vielä vauvan lukemisen jälkeen tänne blogin pariin vastaamaan kommentteihinne. Ihana, että jaksatte minulle kirjoittaa teistä, näitä on ollut ihan älyttömän mukava lukea!! Teitä äitejä on siellä ruutujen takana niin paljon, mahtavaa verstaistukea siis. Tämä saa minut uskomaan entistä enemmän siihen, että aitoa elämää halutaan kuulla. Mukavaa kesää sinulle!

   0
 19. Instan kautta löysin blogiisi. Kuopukseni on aika lailla samanikäinen teidän tyttärenne kanssa. Vauvaperhejutut siis koskettavat. Myös hyvinvointijutut kiinnostavat. Blogisi on raikas, reipas, terve- ja maalaisjärkinen. Olen samoilla linjoilla kanssasi monesta jutusta. Ehkäpä sitä täällä nettimaailmassakin hakeutuu samankaltaiseen seuraan. Siinähän se oma maailmankatsomus pönkittyy 🙂 Mutta ennen kaikkea sun juttujasi on ilo lukea, tulee hyvälle tuulelle.

  0
  1. Kiitos mukavista sanoista TR, arvostan niitä. 🙂 Kyllä, jaan tuon ajatuksen kanssasi, että kyllä nettimaailmassakin haistaa ne oman tyyppiset ihmiset ja niiden ”seuraan” hakeutuu. 🙂 Iloa kesääsi. <3

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *