Tänään lähdemme kohti Uutta-Seelantia. Laukut alkaa olla pakattu ja lähtö häämöttää lähellä. Jännää. :)

Matkalaukkuihin on pakattu kaikenlaista bikineistä vaellusvaatteisiin ja villapipoon asti. Säät voivat vaihdella ja kaikkeen koitetaan varustautua. Käärin lentomatkaa varten juuri lapsen kantorinkankin muoviin. Kantorinkka lähtee mukaan, jotta voimme tehdä päivävaelluksia vuorille koko porukka yhtä aikaa.

Danielin sisko Elisabeth odottaa meitä jo Uudessa-Seelannissa. Hän on viettänyt siellä koko syksyn ja tutustunut paikkoihin jo ennakkoon. Innolla odotamme, että saamme nähdä hänet pitkästä aikaa ja viettää joululomaa yhdessä.

Kaikki nämä postauksen kuvat olen lainannut Elisabethin Instagramista.

Lentoreittimme kulkee Euroopan ja Kaakkois-Aasian kautta toiselle puolelle maapalloa. Lentomatka kestää yhteensä 30 tuntia. Lentolaukun sisältöä on täytynyt miettiä kunnolla myös taaperon kannalta. On vaippoja, vaihtovaatteita, ruokaa, kosteuspyyhkeitä ja viihdykettä. Ja myös minulle vaihtovaatteet. Mennään hetki kerrallaan, kyllä se määränpää sieltä vastaan tulee sitten jossain vaiheessa. Toivotaan, että saataisiin nukkua jonkinlaiset unet pitkän lennon aikana. Hyvällä mielellä siis matkaan. :)

Blogi jää ehkä jonkinlaiselle tauolle nyt matkan ajaksi. Ainakaan tarkoitus ei ole mennä Uuteen-Seelantiin saakka ja istua siellä tietokoneelle. Joitain kuvia saatan blogiin ladata, mutta lähinnä päivitän omaa Instagramia HILLASBLOG matkan aikana. Pääasia on nauttia lomasta ja elää hetkessä.

Ihanaa joulun aikaa ja uutta vuotta! <3

Kohta lähtee lentokone ilmaan. :)

-Hilla ja matkaseurue

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog