Terkkuja Pietarsaaresta. Tultiin isovanhempien luokse tänne viettämään pitkää viikonloppua, kun eilinen oli vapaapäivä miehelläni. Korkattiin samalla mökkikesä tältä vuodelta.

Eilinen ja tämä päivä ovat olleet tosi lämpimiä. Lämpöennätys tältä päivältä osui lähelle Vaasaan, 27 astetta. Ja sen huomasi kyllä täälläkin, lämmintä on ollut ja lähes tyyntä. Kesä tuli kerta heitolla. Shortsit ja toppi olivat ihan oikea varustus tänään.

Eilen istuttiin ilta-auringossa rantahiekalla. Naposteltiin eväitä, katseltiin maisemia talven jälkeen ja vauhdilla kasvavia vihertäviä silmuja kasveissa. Grillattiin mun lemppareita: parsaa ja halloumia. Grillin tuoksu kuuluu kesään.

Koko kesä on vielä edessä. Meillä ei tänä kesänä ole kesälomia, mutta jollain tavalla aiotaan silti lomailla. Päiväkoti on kuitenkin heinäkuun kiinni, joten ajateltiin, että mieheni voisi pitää silloin isäkuukauden ja hoitaa Pikkuässää samalla. Minä pystyn yrittäjänä suunnittelemaan työpäiväni aika vapaasti, joten mulla on vahva usko siihen, että heinäkuussa ehditään tehdä asioita koko perheen voimin yhdessä ja nauttia kesästä.

Mukavaa viikonlopun alkua! 🌸☀️

Hilla

Seuraa Instagramissa