Kolme lemppariblogistiani ovat toteuttaneet hauskan postausidean nimeltään epäsuosittuja mielipiteitä. Inspiroivan Vihervaaran Annan teksti täällä ja viimeisimpänä viehättävän Avec Sofien mielipiteet voit lukaista täältä. Mielestäni nämä tekstit olivat niin hauskaa ja elämän makuista luettavaa, että kopioin tämän idean nyt pokkana Annalta. Kiitos inspiksestä naiset!

Festarit – nou nou. Keksin kesäisin sata muuta tapaa viettää päiväni kuin festarit. Myönnetään, en ole koskaan kunnon festareilla käynyt, mutta ne ei vaan jotenkin iske muhun ollenkaan. Mieluummin keikka tai konsertti, mutta viikonlopun rymyäminen festareilla ei saa mua huutamaan hiphei-huutoja.

Leivän päällä ainoa oikea on voi tai oivariini. Otetaan ne pehmeät rasvat sitten muualta, mutta eihän leipää saa pilata mauttomalla Becelillä.

Nyt raskausaikana olen tullut siihen tulokseen, että minähän ostan pojalle pojan värisiä vaatteita tai tytölle tytön värisiä vaatteita. Se nyt vaan on niin, että se ei tee minusta tulevana äitinä yhtään huonompaa, vaikka pukisin tyttöni vaaleanpunaisiin unelmiin neutraalien värien sijaan. Tytön saa kai tunnistaa tytöksi ja pojan pojaksi? Arvostan äitiyspakkausta, mutta sen sisältö oli täynnä ”neutraalin” värisiä vaatteita: vihreää, sinapin keltaista, ruskeaa, beigeä. Onks ne nyt sitten ihania? Olen jo suunnitellut omaa bisnestä, että valmistaisin  äitiyspakkauksia erikseen tyttövauvoille ja poikavauvoille. Koska ne nyt vaan ovat eri sukupuolia ja kaiken ei tarvitse olla niin neutraalia.