Epäsuosittuja mielipiteitä

Kolme lemppariblogistiani ovat toteuttaneet hauskan postausidean nimeltään epäsuosittuja mielipiteitä. Inspiroivan Vihervaaran Annan teksti täällä ja viimeisimpänä viehättävän Avec Sofien mielipiteet voit lukaista täältä. Mielestäni nämä tekstit olivat niin hauskaa ja elämän makuista luettavaa, että kopioin tämän idean nyt pokkana Annalta. Kiitos inspiksestä naiset!

Festarit – nou nou. Keksin kesäisin sata muuta tapaa viettää päiväni kuin festarit. Myönnetään, en ole koskaan kunnon festareilla käynyt, mutta ne ei vaan jotenkin iske muhun ollenkaan. Mieluummin keikka tai konsertti, mutta viikonlopun rymyäminen festareilla ei saa mua huutamaan hiphei-huutoja.

Leivän päällä ainoa oikea on voi tai oivariini. Otetaan ne pehmeät rasvat sitten muualta, mutta eihän leipää saa pilata mauttomalla Becelillä.

Nyt raskausaikana olen tullut siihen tulokseen, että minähän ostan pojalle pojan värisiä vaatteita tai tytölle tytön värisiä vaatteita. Se nyt vaan on niin, että se ei tee minusta tulevana äitinä yhtään huonompaa, vaikka pukisin tyttöni vaaleanpunaisiin unelmiin neutraalien värien sijaan. Tytön saa kai tunnistaa tytöksi ja pojan pojaksi? Arvostan äitiyspakkausta, mutta sen sisältö oli täynnä ”neutraalin” värisiä vaatteita: vihreää, sinapin keltaista, ruskeaa, beigeä. Onks ne nyt sitten ihania? Olen jo suunnitellut omaa bisnestä, että valmistaisin  äitiyspakkauksia erikseen tyttövauvoille ja poikavauvoille. Koska ne nyt vaan ovat eri sukupuolia ja kaiken ei tarvitse olla niin neutraalia.

Löylyn terassi. Tuntuu että mun Instagram tulvii kuvia Löylyn terassilta. Jokainen ottaa siellä selfien skumppalasin kanssa ja laittaa hashtagin #löyly. Okei ihan kiva paikka, mutta Helsinki on täynnä paljon muitakin ihania ja upeita paikkoja. Minä otan löylyt oman mökin saunassa. 😀

Pokemon go – tarvitseeko enempää sanoa? Evvk.

Half Bun Hairstyle, ai kauhee. Se ei vaan tee naisista kauniita, vaikka kuinka muotikampaus on ollutkin jo pidemmän aikaa. Okei, muilla ok, mutta itse en lähtisi sellainen päässäni koskaan minnekään.

Skifi-leffat ja kirjat. Nukahdan jo pelkästä niiden ajattelemisesta.

Ostan mieluummin sen edullisen ja istuvan ketjuliikkeen vaatteen, kuin ökykalliin suomalaisen muotisuunnittelijan koltun, jonka malli on laatikko. Sellaisen laatikon kun pukisin ylleni, niin ei osaisi kukaan arvata pyllyn tai tissien paikkaa, vaikka en nyt niitä normaalistikaan tyrkylle tuo. Zara, Mango, H&M, Lindex, Cubus jne.. – niistä minä suurimman osan vaatteistani ostan. Okei, ei mulla olis varaakaan muuhun.

Pariisi ja Nizza ovat olleet viimeisimmät lomakohteemme. Ja nyt sen sanon ääneen, en tykkää kaupunkilomista. Ensi kerralla palataan tuttuun ja turvalliseen ja varataan rantaloma. Lenkkeilyä, rentoutumista, oma keittiö, löhöilyä rannalla, olemista, kirjan lukemista – taattu rentoutuminen.

Toinen vauvajuttu tähän väliin: ei kestovaipoille. Säästän luontoa sitten jossain toisessa kohtaa, mutta meidän bebe tulee niin kulkemaan kertakäyttövaipoissa. Ajatuskin, että pesisin kakkavaippoja samassa pesukoneessa Danielin kauluspaitojen kanssa ei vaan JOTENKIN tunnu houkuttelevalta.

En jaksanut lukea Kon Maria kuin muutaman kappaleen.

Useimmat superfoodit maistuvat puulta ja pahvilta.

Mua ärsyttää ihmiset, jotka valittaa, että sosiaalinen media on epäaito ja ihmiset siellä esittelee vaan parasta osaa elämästään. Eiköhän kympin uutisia katsellessa tässä maailmassa ole ihan tarpeeksi negatiivista ja pahaa, joten mun puolesta somessa saa hehkuttaa elämän iloa ja niitä maailman parhaita omia lapsiaan ja uusia maraton-ennätyksiään ihan niin paljon kuin haluaa. Jos niistä pipo kiristyy, ei ehkä kannata olla somessa ollenkaan.

Hääleikit, morsiamen ryöstö, virren veisuut ja 10 000 euron hääbudjetti. APUA. Siinä ihan vaan pari syytä miksi me ei vieläkään olla naimisissa. Ehkäpä pienesti maistraatissa tai hyvät bileet kunnon meiningillä.

Parempi ottaa monta selfietä, niiden joukosta löytyy paremmin onnistunut otos.

Aina ei tarvitse olla niin cool, sen sijaan elämästä kannattaa nauttia. Siitä arjestakin, joka suurella osalla alkoi taas tänään. Jos et jaksa ottaa Uberia, niin on ihan ok kulkea vielä taksillakin.

Kuvituksena tällä kertaa kuvia kesäloman varrelta.

Mitäs piditte? Herääkö ajatuksia? Myös niitä epäsopivia saa jättää 😉

Suukkoja sinne.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

 

1+

You may also like

15 kommenttia

 1. Monessa kohtaa samaa mieltä, mutta ketjuvaatteisiin pakko kommentoida. Mieluummin itse pistän rahani kalliimpaan ja eritoten kestävämpään vaatteeseen, koska ekologisuus, minimipalkat, lapsityövoiman vastustaminen jne. On totta, että nykymuoti (varsinkin skandinaavinen) suosii tällä hetkellä jostain syystä väljiä laatikkomaisia leikkauksia, mutta jos sopivaa mallia löytyy niin valitsen itse mieluummin paremmissa oloissa tuotetun (kotimaisen) vaatteen, joka kestää hyvässä lykyssä useamman vuoden kuin parissa pesussa riepuuntuvan kambodzalaisen lapsen kyhäämä trikoorievun. Olosuhteiden pakosta (ja rajatuista rahavarannoista johtuen) ostan tietysti itsekin ketjuvaatteita, mutta kyllä sellaisen tukeminen välillä riipaisee. On sääli, että esimerkiksi Suomessa tuotantokustannukset nousevat helposti niin korkeaksi, että kotimaisen tukeminen käy vaikeaksi.

  0
  1. Moikka Tanja ja kiitos kommentista. Onhan se totta, että jos kukkaro olisi pulleampi, niin varmasti siinä tilanteessa laittaisinkin rahani kestävämpiin ja ekologisempiin tuotteisiin. Mutta tässä tilanteessa kun budjetti on rajallinen, niin ikävä kyllä mieluummin ostan muutaman vaatteen enemmäin kuin että säästäisin vain muutamaan kalliimpaan, vaikkakin olisivat kestävämpiä. Onhan se nurjaa, että ketjuvaatteet eivät kestä niin kauaa. Yksi vaihtoehto olisi itse alkaa ompelemaan vaatteitaan, mutta sekin tulee useimmiten kyllä aika kalliiksi. 😀

   0
   1. Haha, joo ja itse en ainakaan omista sellaisia ompelutaitoja, että kehtaisi ne luomukset päällä mennä jonnekin. 😏

    Mutta tämä oli hyvä erilainen postaus! ☺️

    0
  1. Hehehee. Musta oli niin kiva postausidea, että kynä vain sauhusi tätä tehdessä. on kiva välillä kirjoitella tällaisiakin tekstejä. 🙂

   0
 2. Mä taas vihaan rantalomia. 😀
  Ja voita en suosittele kellekään. Itse vaihdoin becelin itse tehtyyn levitteeseen (puolet voita, puolet rypsiöljyä). Kolesterolit pomppas ylös, olen normaalipainoinen. Mielummin elän pidempään ja syön pahaa leipää. Oikeastaan en edes kaipaa leipää 😉

  0
  1. Hehhe. Rantalomat ja kaupunkilomat kyllä jakaa kahtia. 🙂 Ja jep, eihän se voi ravitsemussuositusten mukaista ole ja joku kestää sitä paremmin ja joku huonommin. Leipää menee mulla lähinnä joskus aamupalalla, muuten ei oikeastaan. Ja sen kerran jos syön hyvää leipää, niin sen kaveriksi sopii Oivariini.

   0
 3. Olipa hauska postaus, mua niin nauratti tätä lukiessa. Sai kyllä nyökkäillä monessa kohtaa. :’)

  0
 4. Ai että tää oli hauska! 😀 Sain makeat naurut heti aamuun. Aika monessa asiassa nyökyttelin, että näin se on, vaikka varmaan joissain kohti olen eri mieltäkin… Mutta miten multa on mennyt sun blogi ohi??? Löysin sen ihan äsken Facebookista Blogiringin kautta… Sulla on täällä kivoja juttuja ja ihania kuvia. Palaan varmasti toistekin tänne! 😊

  0
  1. No se on hyvä, jos nauratti. Maailma on täynnä blogeja, niin sitä vaan menee hyviä blogeja ohi. 😉 heheh. Ei vaan, kiva kun löysit nyt viimein tänne ja tervetuloa vierailulle uudemminkin! Täällä minä jatkan höpinöitäni. t. Hilla

   0
 5. Haha ihana – voin samaistua tosi moneen asiaan! Festarit, superfoodit (kaakaonibsit on ainoastaan jääneet käyttöön purutuntumansa vuoksi – sellaisenaan niitäkään ei kyllä voi syödä mutta kokeile joskus nicecreamiin tai puuroon laitettuna!), lasten pukeminen.. Oi apua ihanaa huomata etten ole ainoa muun maailman ”ulkopuolinen” mielipiteineni 😉 Täytyykin napata tämä idea omaan käyttöön! 🙂

  0
  1. Siitä kuules Jossu käyttöön idea, tuu sit vinkkaamaan, kun olet samanmoisen tekstin kirjoitellut. Mua kiinnostaa tulla lukemaan. 🙂

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *