Ajattelin esitellä itseni tässä kohtaa sinulle ja kaikille blogini uusille lukijoille! Tässäpä muutamia asioita minusta. :)

Lifestyle- ja hyvinvointibloggaaja

Aloin kirjoittaa blogiani kesällä 2013, joten bloggaamista on takana nyt reilut kolme vuotta. Blogini keskittyy hyvinvointiin, liikuntaan, treenaamiseen ja rakkaaseen lempilajiini juoksuun, mutta yhä enemmän jaan blogissani myös omaa elämääni, mietteitä arjen keskeltä ja toisinaan niitä syvällisempiä pohdintojakin. Myös tämän hetkinen raskaus ja tulevaisuudessa äitiys ja vauva-arki tulevat varmasti näkymään blogissani.

En rajaa blogiani liioin tiettyyn kategoriaan (esimerkiksi pelkästään treeniblogiksi), koska mielestäni blogista tekee mielenkiintoisen juuri se, että kirjoittaja inspiroi lukijoitaan, jakaa vinkkejä esimerkiksi treeneihin liittyen, mutta antaa samalla myös oman persoonan ja ajatusten näkyä teksteissä. Olen siis ehkäpä laaja-alainen lifestyle- ja hyvinvointibloggaaja, endorfiinihuurujen rakastaja, intohimoinen juoksija, elämästä nautiskelija, empaattinen ajattelija ja asioista innostuja.

Elämästä minulla on vielä paljon opittavaa, tietyissä asioissa tunnen epävarmuutta, haluaisin oppia seuraamaan vielä vahvemmin omia fiiliksiäni ja tehdä tulevaisuudessa asioita, joista todella nautin. Ilot ja haasteet tekevät kuitenkin elämästä elämää. Blogissani jaan aika ajoin myös näitä hieman syvällisempiä aatoksiani nuoren naisen fiiliksistä. Minusta on ihana inspiroida teitä lukijoita ja luoda blogin kautta keskusteluyhteys teidän kanssa. Kommentit ja blogin molemminpuolinen vuorovaikutus ovat bloggaamisen ja sosiaalisen median ehdotonta parhautta. :)

Juoksija

Juoksu on lempiharrastukseni ja koen sen kautta saavani paljon energiaa ja hyvää oloa elämääni. Olen tavoitteellinen kuntoilija, jos oma tasoni pitäisi juoksun osalta jotenkin määritellä. Nuoruusvuosina harrastin suunnistusta tavoitteellisesti ja treenasin lukiovuosina melko kovaakin. Olen käynyt Lahdessa liikuntapainotteisen yläasteen sekä lukion. Lukiossa suoritin liikunnan kursseja kahden pakollisen kurssin sijaan 12 kappaletta, koska se oli koulussamme mahdollista. Liikunta ja urheilu ovat aina olleet iso osa elämääni ja siitä tämä