Olen ottanut neuvosta vaarin ja nauttinut nyt äitiyslomalla tästä omasta ajasta, jota minulla (vielä) on yllin kyllin. Tehnyt pitkiä rauhallisia kävelylenkkejä, kierrellyt kaupungilla, lukenut kirjoja, nähnyt ystäviä, käynyt kahvilassa ja kirjastossa, siivonnut kotia, nukkunut päiväunia, tehnyt hyvää ruokaa ja ollut vain. Sen lisäksi olen panostanut myös hyvään oloon sekä kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Muutama viikko sitten hieroja kävi täällä kotona hieromassa minua ja viime viikon perjantaina kävin ihanassa kauneushoidossa Saran luona. Siitä ajattelinkin nyt kertoa teille vähän enemmän, sillä hoito oli super rentouttava.

Kauneushoitola Sara H. tarjoaa laadukkaan yksilöllistä hoitoa Helsingin keskustassa, Kruununhaassa, Mariankadulla. Jo hoitolan rauhallinen tunnelma ja seesteinen sisutus saa sykkeen laskemaan ja olon mukavaksi. Itsekin esteetikkona ja kauniiden asioiden ystävänä osaan arvostaa kaunista miljöötä ja sen luomaa tunnelmaa. Kauniit vaalean ja harmaan sävyt miellyttävät myös omaa sisustussilmääni – hoitola on siis aivan ihana. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaihdoimme ennen hoitoa hetken kuulumisiamme Saran kanssa sekä kävimme läpi myös, mitä iholleni kuuluu. Raskaus ja hormonit saavat joidenkin naisten ihon hehkumaan ennennäkemättömällä tavalla, mutta minua raskaus ei ole ihon osalta kohdellut ihan niin hyvin, vaikkakin olen kasvojeni kuntoon nyt jo hyvin tyytyväinen ja epäpuhtaudet ovat huomattavasti vähentyneet viimeisten kuukausien aikana. Viime syksynä hormonaaliset muutokset saivat kasvoilleni puhkeamaan lievän aikuisiän aknen, mutta hyvällä hoidolla ja ajan kulumisella siitäkin on selvitty ja tilanne alkaa olla aika hyvä. Kasvohoidossa käyminen on ihon hoitamisen lisäksi minulle myös omaa aikaa ja ihana hetki vain olla ja rentoutua. Rakastan kosketusta ja siksi varmaan kaikki vartalohoidot ja kauneushoidot ovat mielestäni niiiin ihania.

Kun olimme jutelleet kuulumiset ja kartoittaneet ihoni tämän hetken tilanteen, kävin pitkäkseni hoitopöydälle, jonka jälkeen Sara aloitti tekemään kasvohoitoa minulle. Saran hoidoissa saa todellakin rentoutua, sillä olimme hiljaa koko hoidon ajan. Arvostan hiljaisuutta todella paljon. Itse tykkään enemmän olla hiljaa kasvohoidon aikana, ja olen kokenut joskus jopa ärsyttäväksi, jos hieroja tai hoitaja on koko hoidon ajan kysellyt minulta jotain tai pitänyt keskustelua yllä. Tiedän, voisihan siitä sanoa, mutta en välttämättä kehtaa. Me ihmiset olemme erilaisia, mutta itse koen nauttivani hoidosta paljon enemmän, jos saan olla hiljaa – parhaimmassa tapauksessa unen rajamailla tuntien vain ihanat tuoksut, kosketuksen ja kehon rentoutumisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA