Rentouttava kasvohoito

Olen ottanut neuvosta vaarin ja nauttinut nyt äitiyslomalla tästä omasta ajasta, jota minulla (vielä) on yllin kyllin. Tehnyt pitkiä rauhallisia kävelylenkkejä, kierrellyt kaupungilla, lukenut kirjoja, nähnyt ystäviä, käynyt kahvilassa ja kirjastossa, siivonnut kotia, nukkunut päiväunia, tehnyt hyvää ruokaa ja ollut vain. Sen lisäksi olen panostanut myös hyvään oloon sekä kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Muutama viikko sitten hieroja kävi täällä kotona hieromassa minua ja viime viikon perjantaina kävin ihanassa kauneushoidossa Saran luona. Siitä ajattelinkin nyt kertoa teille vähän enemmän, sillä hoito oli super rentouttava.

Kauneushoitola Sara H. tarjoaa laadukkaan yksilöllistä hoitoa Helsingin keskustassa, Kruununhaassa, Mariankadulla. Jo hoitolan rauhallinen tunnelma ja seesteinen sisutus saa sykkeen laskemaan ja olon mukavaksi. Itsekin esteetikkona ja kauniiden asioiden ystävänä osaan arvostaa kaunista miljöötä ja sen luomaa tunnelmaa. Kauniit vaalean ja harmaan sävyt miellyttävät myös omaa sisustussilmääni – hoitola on siis aivan ihana. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaihdoimme ennen hoitoa hetken kuulumisiamme Saran kanssa sekä kävimme läpi myös, mitä iholleni kuuluu. Raskaus ja hormonit saavat joidenkin naisten ihon hehkumaan ennennäkemättömällä tavalla, mutta minua raskaus ei ole ihon osalta kohdellut ihan niin hyvin, vaikkakin olen kasvojeni kuntoon nyt jo hyvin tyytyväinen ja epäpuhtaudet ovat huomattavasti vähentyneet viimeisten kuukausien aikana. Viime syksynä hormonaaliset muutokset saivat kasvoilleni puhkeamaan lievän aikuisiän aknen, mutta hyvällä hoidolla ja ajan kulumisella siitäkin on selvitty ja tilanne alkaa olla aika hyvä. Kasvohoidossa käyminen on ihon hoitamisen lisäksi minulle myös omaa aikaa ja ihana hetki vain olla ja rentoutua. Rakastan kosketusta ja siksi varmaan kaikki vartalohoidot ja kauneushoidot ovat mielestäni niiiin ihania.

Kun olimme jutelleet kuulumiset ja kartoittaneet ihoni tämän hetken tilanteen, kävin pitkäkseni hoitopöydälle, jonka jälkeen Sara aloitti tekemään kasvohoitoa minulle. Saran hoidoissa saa todellakin rentoutua, sillä olimme hiljaa koko hoidon ajan. Arvostan hiljaisuutta todella paljon. Itse tykkään enemmän olla hiljaa kasvohoidon aikana, ja olen kokenut joskus jopa ärsyttäväksi, jos hieroja tai hoitaja on koko hoidon ajan kysellyt minulta jotain tai pitänyt keskustelua yllä. Tiedän, voisihan siitä sanoa, mutta en välttämättä kehtaa. Me ihmiset olemme erilaisia, mutta itse koen nauttivani hoidosta paljon enemmän, jos saan olla hiljaa – parhaimmassa tapauksessa unen rajamailla tuntien vain ihanat tuoksut, kosketuksen ja kehon rentoutumisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saran hoitolassa on käytössä ranskalainen, luonnonmukainen ja aromaattinen Yon-Ka-hoitosarja. Aromaattiset tuoksut lisäävät hoitoon kokonaisvaltaisuutta, kun hieronnan, kosketuksen ja rentoutumisen lisäksi saa nauttia myös vaihtuvista aromaattisista tuoksuista hoidon aikana. Aromaattisten öljyjen tuoksut ovat huumaavia. Eivätkä tuoksut ole mielestäni ollenkaan liian voimakkaita, sillä eteeriset öljyt ovat luonnonmukaisia. Yon-Ka-sarjan sydämen muodostaa ainutlaatuinen viiden eteerisen öljyn yhdistelmä. Sara myös kertoi, että Yon-Ka on edelleen ranskalainen perheyritys, mikä oli mielestäni aika mukava tieto. Hyödyntäen yli puolivuosisataista kokemustaan hoitotuotteista Yon-Ka uuttaa eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja merellisten ainesosien hyvää tekevät ominaisuudet tuotteisiinsa.

Sara valitsi minulle tällä kertaa hoidoksi kirkastavan hedelmähappohoidon, joka kevyesti kuorii ja pudistaa ihon, jättäen sen kirkkaaksi ja heleäksi. Hoitoon kuului puhdistuksen, kuorinnan, hedelmähappo-käsittelyn ja naamion lisäksi myös kasvojen, dekolteen ja hartia-alueen hieronta. Voitte vaan kuvitella minut pallomahani kanssa hoitopöydälle makaamaan lämpimän viltin alle – tuleva mamma nautti täysin siemauksin! Hyvä etten ihan nukahtanut. hehee. Ja hyvin vielä pystyin makaamaan selälläni vatsan kanssa koko hoidon ajan. Hoitopöytää oli toki hieman nostettu yläpäästä, joten se varmasti auttoi asiaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoitoa voinen siis kuvailla sanoilla kokonaisvaltainen, rentouttava ja aromaattinen – jos tuntuu, että arjen kiireiden keskellä haluat ottaa hetken omaa aikaa ja rentoutua, niin suosittelen todella Saran osaavia käsiä ja lämmintä hoitolan tunnelmaa. Siellä varmasti koet olosi tervetulleeksi. Olin varannut hoidon ihan tarkoituksella perjantai-iltapäivälle, koska se oli ihana tapa aloittaa viikonloppu. Hoidon jälkeen oloni oli hyvinkin raukea ja rentoutunut. Huomasin myös, että aineenvaihdunta lähti jylläämään, koska sain loppuillan käydä vessassa tiheämmin ja nesteitä join myös runsaasti koko illan. Teki siinä mielessä hyvää myös raskausturvotukselle, jota on tullut hieman käsiin ja jalkoihin. Uskon myös, että hyvä olon hormonit siirtyvät äidistä vauvaankin, joten samalla hoidettiin myös pientä ihmistä vatsan sisällä. <3

Valitsimme Saran kanssa minulle myös kotihoitotuotteet, joita testailen nyt jonkun aikaa ja kerron niistä sitten hieman myöhemmin lisää. Arjen luksusta on mielestäni kauniit ihonhoitotuotteet vessan pöydällä, niiden kanssa on ihana hoitaa aamupesut ja lopulta päättää päivä illalla puhtaaseen tunteeseen kasvoilla. Kesän aurinkojen jälkeen ja nyt syksyn ilmojen viiletessä omat kasvoni kaipaavat ainakin kosteutusta ja öljyjä. Niitä siis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täältä voit seurata myös Saran ispiroivaa ja elämän makuista menoa Instagramin ja Facebookin kautta.

Iloista alkanutta viikkoa, muistakaahan hemmotella joskus itseänne. Se tekee niin hyvää!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

8 kommenttia

 1. Onpa upean näköinen rentoutumisen keidas 🙂 Itsekin nautin suunnattomasti erilaisista hoidoista, joten pitänee käydä tutustumassa paikkaan ja rentouttamassa omaa mieltä, kehoa ja vatsapalloa 😉 Kiitos Hilla vinkistä! On ilo lukea juttujasi 🙂

  0
  1. Moi Jaana ja kiva kun kommentoit! On kyllä juurikin rentoutumisen keidas, suosittelen. 🙂 Ja onnea sinnekin vastapallosta, ihanaa. <3 Mukava kuulla, että juttujani siellä seuraillaan.

   0
 2. Liian harvoin tulee käytyä, mutta pitäisi, koska se on aina niin ihanaa. Miten sitä vaan saisi ajan varatuksi. 😀 Mun suurin vaikeus. Kiva postaus!

  0
  1. Kieltämättä minullakin se on välillä juurikin tuo ajan varaamisen haaste. Sitten kun se on valmiina kalenterissa, niin kyllähän sinne tulee mentyä. 🙂 Mukavaa päivää, Katri!

   0
 3. Oii, ihanan näköinen ja kuuloinen paikka. Itse rakastan käydä hoidoissa ja myös kokeilla uusia paikkoja. Kiitos vinkistä! <3

  0
  1. Kyllä vain. On mukavaa kokeilla uusia paikkoja, mutta on myös tosi ihanaa, jos löytää luottopaikan, jossa on helppo käydä, vaikka vähän säännöllisemminkin. 🙂 Aurinkoista päivää sinne!

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *