Tervetuloa maailmaan rakas

Vaikka blogin puolella onkin ollut hiljaista, elämässämme on tapahtunut viimeisen viikon aikana valtavasti. Saimme nimittäin viime keskiviikkona 19.10. – hetkeä ennen puolta yötä – toivottaa maailmaan tervetulleeksi rakkaan tyttäremme. Monet ovatkin jo nähneet vauvantuoksuisia kuvia Instagram-tililläni, ja haluan tässä kohtaa kiittää kaikkia ihanista tsemppiviesteistä ennen h-hetkeä sekä onnitteluista, viesteistä ja kommenteista, joita olemme viime päivinä saaneet. Ne ovat lämmittäneet ja ilahduttaneet valtavasti. Kiitos.

tervetuloa-maailmaan-rakas1

Elämä synnytyksen jälkeen on ollut mielettömiä tunteita ja vauvasta nauttimista. Välillä saa nipistää itseään, että onhan tämä nyt totta. Ensimmäinen yö vauva rinnalla oli pelkkää rakkautta, eikä siinä tullut nukuttua kuin muutama pienen pieni hetki, välillä aina silmäkulmaa pyyhkien. Osasin odottaa jotain näin ihanaa, mutta oman lapsen syntymän ymmärtää vasta oikeasti sitten kun hän on siinä rinnalla ensimmäistä kertaa. Sydän pakahtuu ja pientä voisi tuijotella loputtomiin. Vastasyntyneen vauvan tuoksu on myös oma söpö tuoksunsa, jota voi nuuskia kerta toisensa jälkeen uudelleen. <3

tervetuloa-maailmaan-rakas4

Synnytys oli minun kohdallani rankka kokemus, mutta siitäkin selvittiin Danielin kanssa hienosti tiimityöllä. Samaan hengenvetoon tahdon kiittää Kätilöopiston lämminhenkistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Sairaalassa olomme aikana saimme tavata monta kätilöä ja lääkäriä, jotka kaikki hoitivat meitä kympin arvoisesti. Olo oli koko ajan turvallinen ja tiesin, että meistä pidetään hyvää huolta.

cof

Täällä totutellaan elämään kolme henkisenä perheenä, harjoitellaan vauvan hoitoa ja nautitaan täysin siemauksin vauvakuplasta. Nyt ei ole kiire minnekään, tässä hetkessä on hyvä olla. Itse lepäilen seuraavat pari viikkoa ja käyn ehkä vähän haukkaamassa raikasta ilmaa ulkona, mutta muutoin liikkuminen on nyt minimissä. Ensimmäiselle kävelylenkille mennään vasta sitten kun on sen aika ja olo on palautunut normaaliksi.

mde

Tervetuloa maailmaan rakas pieni tyttömme. Elämässäsi tulee olemaan rakkautta ja rakastavia ihmisiä – isi ja äiti ovat täysin hullaantuneita sinuun. Tästä se elämä alkaa. <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

23 kommenttia

 1. Paljon paljon onnea söpöläisen johdosta! Hän on niiin ihana <3 Nauttikaa toisistanne rauhassa.

  Tsemppiä synnytyksestä palautumiseen! Kävelyä suositeltiin ainakin minulle toipumiseen erittäin rankasta synnytyksestä. Se parantaa aineenvaihduntaa ja edistää siten mm. haavojen paranemista. Ekan kävelyretken tein koiran kanssa kotiutumisiltana, hemoglobiini 97 ja huimasi joka askeleella. Siitä se toipuminen lähti, ja nyt 2,5 kk myöhemmin olen jo lähes normaalissa "hapessa".

  0
  1. Kiitos onnitteluista Freshmama. Me nautitaan rauhassa. 🙂

   Juu, mullekin neuvottiin, että kandee lähteä kävelemään mahdollisimman pian ja alkaa jättää särkylääkettä vähemmälle. Mutta kun todellisuudessa ei vaan vielä onnistu. Mulla on mielestäni korkea kipukynnys, mutta tikit on niin inhottavasti tuolla, että hankaavat joka askeleella. Nyt mennään siis lepäämällä ja kävellään sitten lenkkiä vasta myöhemmin. Kotosalla teen kuitenkin vähän kotihommia, niin siinä tulee sitten vähän liikuttua. 🙂

   0
 2. ONNEA oikein roppakaupalla koko perheelle😘. Onneksi sinulla on niin mukavaa ajanvietettä siellä kotona, että maltat toipua kunnolla. Päivä kuluu ihmeen nopeasti pelkästään sitä omaa pientä ihmettä ihaillessa. Hoitoapuakin taitaa olla runsaasti tarjolla😉.
  t: Tuija

  0
  1. Kiitos Tuija. 🙂 Ja se on just niin, että ajanvietettä on nyt hyvinkin ja päivät kuluu nopeasti ihan näinkin. Hoitoapua on myös saatavilla oikein hyvin. hehe. Muma ja Ukki on niin onnessaan. <3

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *