Vaunulenkki äideille, tervetuloa

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kyselin reilu viikko sitten Instagramin kautta äitien kiinnostusta yhteiselle vaunulenkille. Ilokseni sain huomata, että kiinnostusta oli. Runsaasti.

Ryhdyin siis tuumasta toimeen. Järjestän ensi viikon torstaina 2.3.2017 aamupäivällä yhteisvaunulenkin äideille ja miksei toki iseillekin. Tervetuloa siis kaikki äidit ja innokkaat vaunuttelijat mukaan.

Loin tapahtuman blogini Facebook-tilin kautta, joten löydätte lenkin yksityiskohtaisemmat tiedot täältä: Vaunulenkki äideille – Hilla Stenlund blogi. Klikkaa ihmeessä ”osallistun” tai ”kiinnostunut”, jos ja kun olet tulossa, niin tiedän hieman lukumäärää etukäteen. 🙂

Tehdään noin tunnin lenkki yhdessä ja hurjimmat vaunuttelijat voivat tietenkin jatkaa pidemmänkin lenkin. Tule rohkeasti mukaan ulkoilemaan ja vaihtamaan kuulumisia toisten äitien kanssa.

Ensi viikkoon!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

2 kommenttia

  1. Toivottavasti näitä lenkkejä tulee vielä myöhemmin lisää, kun meillä on laskettu aika vasta 10.3. Olisi kiva päästä vaunulenkille yhdessä muiden äitien kanssa ja ehkä vaikka myös lattemammailemaan 🙂

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *