Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Miten paljon tuo kevätaurinko antaakaan lisää energiaa. Ja samalla iskee jokavuotinen kodin sisustusvimma. Tummat, tunkkaiset ja raskaat sävyt saavat väistyä ja tilalle haluan vaihtaa jotain vaaleaa, heleää, raikasta tai pastellia. Paksut villapeitot tekee mieli taitella kaappiin ja ottaa tilalle jotain kevyempää.

Meidän kodissa, joka on siis kaksio, ei ole tilaa kovin suurille uusille sisustusratkaisuille tai huonekalujen siirtelyille, mutta pienellä freesauksella saa ihmeitä aikaan.

Tällä hetkellä unelmoin täysin valkoisista tai vaalean harmaista pellavalakanoista. Katselin eräs päivä meidän lakanakaappia ja huomasin meidän omistavan vain kirjavia lakanoita. Sellasia väripläjäyksiä ja vahvoja kuoseja. Ennen petasimme sängyn joka aamu, mutta nyt vauvan kanssa sänky jää silloin tällöin petaamatta (koska ei vaan jaksa tai muka ehdi). Petaamatonta sänkyä olisi sata kertaa mukavampi katsella, jos lakanoista ei hyppisi kaiken maailman kukkakuosit ja kuviot silmille. Sellaiset yksinkertaiset ja yksiväriset olisi siitä syystä ihanat. Toisi kaivattua harmoniaa makuuhuoneeseemme, joka aika-ajoin jää pyörremyrskyn alle.  En ole vielä katsellut, mistä sellaisia lakanoita saisi, mutta eiköhän joku nettikauppa sellaisia tarjoile googlaamisen tuloksena. 😊

Ja ne tulppaanit. Jos mun pitäisi valita lempi kukkani, olisi se varmasti tulppaani. Siitä tulee joka kerta keväinen fiilis, ja erityisesti tuore kukkakimppu kruunaa viikonloppufiiliksen.

Olen äidiltäni kai perinyt sellaisen villityksen, että perjantaina siivottuun kotiin haluan ostaa kimpun leikkokukkia. Kimppu on palkinto itselle siitä, että on jaksanut tehdä viikkosiivouksen ja käydä kaupassa. Voisihan niitä kukkia maanantaisinkin ostaa, mutta usein se liittyy meillä alkavaan viikonloppuun.

Nämä kuvat otti ihana Salla Interior, ystäväni jolla on pettämätön sisustusmaku. Raikas ote stailaukseen. Jos joskus tarvitsisin apua uuden kodin sisustuspulmiin, kääntyisin Sallan puoleen kysymään apua. Sallalla on upea Instagram tili (@sallashome), joka tarjoilee päivittäin ihania yksityiskohtia ja kauniita paloja Sallan kodista.

Kirjoittelin tämän tekstin auton takapenkiltä. Olemme kohta Oulussa, lumipeite paksunee ja vauva tuhisee kaukalossaan. Nyt on siis hyvä hetki, katsotaan miten loppumatka sujuu.

Tämä viikko hiihdetään pohjoisessa, nautitaan mieheni isyyslomasta, ulkoillaan ja ollaan perheen kesken. Suunnittelen parhaillaan myös viikon ruokalistaa, koska mökkimme sijaitsee 50 km lähimmästä isosta ruokakaupasta, joten eväät on mietittävä etukäteen. Mökillä on myös sauna, joka varmasti lämpiää iltaisin hiihtolenkin päätteeksi.

Sellaisia kuulumisia täältä tienpäältä. 🌞

-Hilla

Tekstin kuvat valokuvaaja Salla Smedsin ottamia, @sallashome.

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Heidi 25.3.2017 at 20:03 - Reply

    Kaunis koti! :) Ajattelin kysyä kokemuksiasi kun itselläni pian sama tilanne. Onko kaksio tuntunut sopivalta vauvan tultua mukaan elämään ja onko tullut ajatuksia siitä milloin pitäisi siirtyä isompaan?