Juoksijatyyppini ja avoimet yhteistreenit

Meitä juoksijoita on moneen junaan, kuten ihmisiä yleensä. Eilen illalla yhteislenkillä juttelimme siitä, millaisia juoksijoita kukin on. Samalla tutustuimme toisiimme niitä näitä rupatellen.

Esille tuli hauskoja analyyseja juoksijaluonteista.

On kuntoilijoita, kilometritehtailijoita, nautiskelijoita, tulosten parantelijoita, ennätysfriikkejä.

On wannabe-juoksijoita, telakkapotilaita, sosiaalijuoksijoita, yksin puurtajia, työmatkahölkkääjiä.

On raastajia, tosikkoja, varustejuoksijoita, somejuoksija, viihdyttäjiä, fiilisstelijöitä ja niin edelleen.

Jos itsestään pitäisi jonkinlainen analyysi tehdä, niin olen ainakin ehdottomasti nautiskelija, mutta toisaalta sekoitus social runneria ja yksin puurtajaa. Tai en sanoisi sitä puurtamiseksi, mutta on päiviä kun haluan juosta ihan vain yksin. Ja sitten taas toisena päivä olen seuran tarpeessa ja lenkki menee kuin huomaamatta vaihtaessaan kuulumisia kaverin kanssa. Olen siis social runner siinä kohtaa.

Ennätykset ovat minulle toissijaisia, mutta onhan sitä kiva tehdä uusi ennätys jollain matkalla ahkeran lenkillä käynnin jälkeen. Sitä ei ole kieltäminen. Mutta tulosten takia tai ennätykset silmissä en koskaan lenkille lähde. Ne ovat vain tervetullut sivutuote. Jos siis on viihtynyt lenkkipoluilla.

Tekakkapotilaaksi en halua joutua, joten siitä syystä yritän venytellä ja tehdä myös kehonhuoltoa. Ja mitä tulee varusteisiin, niin kait minussa pieni varusteurheilijakin asuu. Treenikamat ovat niin pirteitä ja houkuttelevia – juoksulenkki kivoissa vaatteissa tuntuu vaan jotenkin paremmalta.

Sellaisen analyysin voisi tehdä minusta juoksijana. Entäs sinä? Millainen juoksija sinä olet? Yksin vai yhdessä, tulosten takia vai kuntoillen?

Eilinen Peak Performancen juoksuklubi kokoontui toista kertaa ja vielä olisi kaksi kertaa jäljellä. Nuo ohjaamani juoksutreenit ovat kaikille avoimet ja maksuttomat, joten mikäli sinua kiinnostaa, olet tervetullut. Seuraavat treenit ovat:

Ke 19.4 klo 18:30 kokoontuminen kauppakeskus Ison Omenan Peak Performance liikkeen edessä. Treenin teemana juoksuvetoja pururadalla hyvien lämmittelyjen kera.

Ke 26.4 klo 18:30 kokoontuminen kauppakeskus Ison Omenan Peak Performance liikkeen edessä. Treenien teemana loikkaharjoitus ja juoksun kimmoisuus.

Juoksuklubin kautta on mahdollisuus osallistua Espoon Iltajuoksuun, joka juostaan 5.5.2017 klo 19.00 ja valittavina matkoina 7, 14 tai 21 kilometriä. Yhteistreeneihin osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kisaan osallistumista. Yhteistreenit suunnittelen siten, että jokainen voi haastaa treenissä itsensä oman kunnon mukaan. Sopivat siis vasta aloittaneille tai jo juoksun parissa pidempään olleille.

Joku kävi istuttamassa viime yönä kaktuksen kurkkuuni, joten jatkan sen hätistämistä. Viihdyn kyllä hyvin tässä sohvan nurkassa villasukat jalassakin. Viikko taas puolessa välissä ja pääsiäinen lähestyy. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

2 kommenttia

 1. Moikka. Vähän intiimimpi kysymys, mutta itselle kuukausi sitten synnyttäneenä ajankohtainen. Nimittäin urheiluliivien hankintaa. Oon ymmärtänyt, että oot täysimettänyt ja olisinkin kysynyt missä vaiheessa ja millaisia liivejä oot käyttänyt? Entisestä pienirintaisesta minästä ei ole jäljellä enää yhtään mitään ja tän asian kanssa oon ihan ulapalla. Tuntuu, että liiveiltä vaaditaan tulevaisuudessa tosi paljon, mutta se mikä sopii tänään, sopiiko enää kuukauden kuluttua ja se mikä sopii aamulla, sopiiko enää illalla.. :D.

  Toivottavasti ei mennyt liian intiimille alueelle ja yv-vastauksestakin olisin tosi kiitollinen :). Itsellä kun ei juoksevia äitiystäviä löydy, ketä konsultoida :).

  Hyvää kevättä koko perheelle!

  http://wannabejuoksija.blogspot.fi/

  0
  1. Moikka Taru! Voin hyvinkin vastata kysymykseesi. Mulla on ollut shock absorberin liivejä, niitä on mahdollisuus myös kiristää ja löysätä sen mukaan miltä rintavarustuksen koko kulloinkin tuntuu. Ekat 2 kk treenasin aika vähän ja silloin rinnat olivat kaikista pinkeimmillään. Sen jälkeen maidontuotanto tasaantui, enkä kokenut liian suureksi ongelmaksi oikean kokoisten liivien löytämistä. Uskon, että sullakin siitä maidon tulo varmasti tasoittuu ja sitten taas helpottaa liivienkin kanssa. Mutta suosittelen ehdottomasti Shock Absorbereita, ovat vähän kalliimmat, mutta ajaneet asiansa ja pysyneet mulla hyvinä. Tukevat riittävästi! Ja täysimetin 4 kk saakka, sen jälkeen meillä on syöty soseita ja nyt myös lisänä korviketta pullosta kun 6 kk on likimain täynnä vauvalla ikää. 🙂 Ihanaa vauvan tuhinaa ja ekoja kuukausia teille! Ja mukavaa pääsiäistä. <3

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *