Tulin toivottamaan ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille lukijoilleni. Tai tsemppiä töihin, jos työvuorot kutsuvat tulevien päivien aikana. Monille tämä on kuitenkin hyvä hengähdyshetki pitkän kevään aikana.

Pidennetty viikonloppu tekee hyvää, joten nauttikaa, ottakaa iisisti, urheilkaa, olkaa perheen kanssa tai mikä teille iloa tuottaakaan. 🐣🐤🐥😊

Meillä pääsiäinen menee perhettä ja sukulaisia nähden. Pitkästä aikaa minun kaikki sisarukseni kokoontuvat yhtä aikaa pöydän ääreen vanhenpieni luokse. Viimeksi näin oli jouluna. Arjessa aikataulut, välimatkat, työt ja muut menot usein tulevat tielle, siksi onkin lomalla tosi mukava kokoontua yhteen ja viettää hetki aikaa kaikkia nähden. Harvinaista herkkua siis.

Tänään siskoni lensi luoksemme Rovaniemeltä, lähti jo aikaiselle aamulennolla ja kolkutteli oveamme ennen kahdeksaa. Söimme yhdessä aamupalan ja sitten tulikin jo veljeni puoliso kylään ja mieheni sisko Vaasasta. Ja toinen pikkusiskoni eripuolelta Helsinkiä. Puoleen päivään mennessä oli siis kotimme täynnä ihania naisia, teimme vaunulenkin ulkona ja söimme lounaan.

Osa lähti kaupungille näkemään muita ystäviä, minä laitoin vauvan parvekkeelle nukkumaan ja makoilen parhaillaan sängyssämme. Vauvan unien aikaan on hyvä itsekin vähän lepäillä, eikä aina tössöttää ja touhuta jotain. Tätä blogin kirjoitteluahan ei lasketa. 😉

Huomenna menemme sisarusteni kanssa yhdessä aamupalalle ja sitten suuntaamme vanhempieni luokse porukalla Hollolaan. Tämän pääsiäisen kohokohta on siis perhe ja ystävät – yhteinen aika.

Ja onhan meillä täällä myös oma pikku pääsiäispupu. Kiitos Kappahlilta saadun hauskan bodyn, täällä on teema hallussa perheen pienimmälläkin.

Meillä on viimeinen viikko sujunut vauvan kanssa älyttömän hyvin ja yötkin ovat rauhoittuneet. Uskon siihen olevan ainakin yhdellä asialla merkitystä. Kirjoittelen siitä lisää myöhemmin. Kohta hän on puolivuotias, joten ajattelin siihen liittyen kirjoittaa vähän enemmän meidän viime ajoista. Kehitystäkin on tapahtunut valtavasti viimeisen kuukauden aikana. 💞

Mukavaa (pitkää) perjantaita, puss! 😘

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog