Kiitos kaikista kommenteista ja viesteistä, joita edelliseen postaukseeni liittyen sain. Mulla on valtavan hienoja lukijoita siellä ruudun toisella puolen. Iso kiitos teille siitä! 💟

Kannatti tässäkin kohtaa jakaa omia ajatuksia teille. Moni kertoi kokeneensa aivan samanlaisia fiiliksiä, tunteita ja ajatuksia. Oli mahdollisuus samaistua.

Kuten kirjoitin, vanhemmuus ottaa ja antaa. Mutta voin todeta myös samaan hengenvetoon, että kyllä vaakakuppi kallistuu jyrkästi sinne saamisen puolelle. Onhan tämä parasta, vaikkakin niin uutta ja erilaista. Koen saavani todella paljon.

Eräs kommentin jättäjä sanoi mainiosti. Jokaisessa päivässä voi nähdä ilon, jos vain haluaa. Olen siitä täysin samaa mieltä.

Oma olotila on asennekysymys.

Heittäytyykö täysin tunteiden tai huonon fiiliksen vietäväksi, vai tyytyykö myöntämään asian itselleen ja sitten suuntaa katseen hyvään. Nostaa leuan rinnasta ja vetää keuhkot täyteen happea. Asennoituu positiivisesti ja etsii sen ilon päivästään. Koska joka päivässä sitä iloa on – pientä tai suurta.

Meidän huonon yön taustalla saattoi olla pikkuisen alkava flunssa. Nyt täällä yskitään, mutta voidaan kuitenkin hyvin. Tämä päivä taidetaan suosiolla viettää kotona. Ollaan rauhassa ja parannutaan.

Pakkasessa meillä on mustikoita, joista ajattelin leipoa tänään mustikkapiirakan. Jauhaa kahvipavuista tuoretta kahvia, keittää pannullisen kuumaa ja istahtaa keittiön pöydän ääreen pienokaisen päiväunien aikaan. Leikata riittävän ison palan mustikkapiirakkaa ja huokaista syvään. Tässä hetkessä on hyvä.

Viikonlopuksi meillä ei ole pitkästä aikaa mitään suunnitelmia tai menoja. Ollaan kotiympyröissä. Helsinki City O eli kaupunkisuunnistustapahtumaan minä olen saanut sunnuntaille osallistumisen Jukola-projektiin liittyen, mutta katson ihan tilanteen mukaan menenkö vaiko enkö. Minun ei todellakaan ole pakko sinne päästä, vaikka siitä suunnattomasti nautinkin. Ehkä menojen mukaan on tällä hetkellä paras välillä punnita, antaako se juuri nyt energiaa vai viekö energiaa. Useimmiten antaa, mutta liika on liikaa.

Sitä tasapainoa, josta eilen puhuin.

Ihanaa viikonloppua ja aurinkoa sun päivään!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog