Blogeissaa kiertää tällainen hauska Ystäväkirja-postaus. Minäkin toteutin nyt sellaisen. Ollos hyvät.

Nimeni on Hilla Kukka Stenlund. Vielä puoli vuotta sitten olin Lamminpää.

Jotkut kutsuvat minua Hiltsuksi, Hilluriksi, Hilmaksi, Hildeksi.

Olen syntynyt vuonna 1989.

Pienenä olin varma, että minusta tulee liikunnanopettaja ja perheenäiti isona. Perheestä olen unelmoinut aina. Nyt minulla on sellainen. Toiveammattini oli liikunnanopettaja. Liikunta on iso osa minua, muttei ammattini. Ainakaan vielä…

Isona minusta tulikin kauppatieteiden maisteri, markkinoinnin ekonomi. Tulevaisuuden suhteen minulla on työn osaltakin isoja unelmia.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen tällä hetkellä käyttäisin ne nukkumiseen, olemiseen tai lukemiseen. Näin pienen vauvan kanssa usein tuntuu, että voi kun olisi saanut nukkua vielä vaikka tunnin lisää. Tai iltaisin, ennen nukkumaan menoa, olisi mukava saada hetki omaa aikaa olemiseen ja vaikka lukemiseen.

Harrastan nyt juoksua, suunnistusta, luonnossa liikkumista ja uudesta kodista haaveilua.

Kuuntelen Spotifysta valmiita soittolistoja vaihtelevasti. Joskus Suomen suosituimmat, toisinaan rauhallista taustamusiikkia.

TV-ohjelma josta pidän Kaunis koti, Pitääkö olla huolissaan ja Suomen surkein kuski. Mutta aika vähän tällä hetkellä ehdin katsoa TV-ohjelmia. Katson ohjelmia silloin, kun telkku sattuu olemaan auki. Yhtään jaksoa en ole koko vauva-aikana tainnut katsoa alusta loppuun, jossain vaiheessa käyn vähintään vaihtamassa vaippaa vauvalle tai syötän häntä.

Bravuuri keittiössäni on piirakat, salaatit ja uuniruuat. Uuniruuista lasagne on bravuurini. Myös smoothieiden tekemisessä uskallan sanoa olevani aika ässä!

Melkein hävettää kertoa, mutta… tätä lausetta en oikein osaa jatkaa, koska en sinällään häpeä mitään. Ehkäpä rönttövaatteitani ja harjaamattomia hiuksiani joskus kaupassa, kun en vaan jaksa panostaa omaan ulkonäkööni kun haen litran maitoa aamukahviini lähikaupasta.

Lapsuuteni lempileluja olivat askarteluvälineet, jos niitä voi laskea leluiksi. Odotin kerhossa aina askartelua, kävin kuvataidekoulussa ja vielä ala-asteellakin kuvaamataidon ja käsityötunnit olivat liikunnan lisäksi suosikkejani. Olen aina tykännyt käsillä puuhastelusta. Askartelin kaikenlaista.

Salainen paheeni on nautiskella suihkussa ja useimmiten vielä aika kuumassa sellaisessa. Kylpyhuone on minun jäljiltä kuin höyrysauna. Meillä pitäisi kait olla sauna, tykkään lämmitellä.

Ei kun se ihan oikea salainen paheeni on… …vastaan mieheni kysymyksiin joskus vain joo tai kyllä, vaikka en oikeasti kuuntele mitä hän sanoo. Jään siitä useimmiten kyllä kiinni, jos hän on kysynyt jotain mihin en voi vastata joo tai kyllä. Olen hyvä keskittymään omassa kuplassani ja joskus rasittaa kun toinen keskeyttää.

Viisaus, jonka olet tähän mennessä oppinut. Asioilla on tapana järjestyä. Ennemmin tai myöhemmin, paremmin tai huonommin. Ajattelen myös, että ne huonommatkin sattumukset, kaltoin kohtelut tai epäoikeudenmukaisuudet jollain tavalla opettavat ja kasvattavat minua, vaikka juuri sillä hetkellä voikin olla maailman **skamaisin fiilis. Kaikesta, ihan kaikesta, mitä tähän mennessä elämässäni on tapahtunut, olen oppinut jotain.

Ja tämä ei teksti ei harmi vaan ollut aprillipilaa.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog