Meidän viihtyisä kaksio tulee pian myyntiin. Olemme tätä asuntoasiaa jo pidemmän aikaa miettineet ja tulimme lopulta mieheni kanssa siihen tulokseen, että parempi myydä ensin oma pois ja katsella sitten kunnolla uutta.

Teimme jo yhdestä uudesta kodista ehdollisen tarjouksen, mutta se ei mennyt läpi. Ehdollinen tarjous siinä mielessä, että tarjouksemme olisi vaatinut ensin oman asuntomme myyntiä. Ehdolliset tarjoukset ovat siinä mielessä huonoja, että jää vähän niinkuin välikäteen, eikä siksi ole paras tilanne uuden oston kannalta. Varsinkin jos tulisi jokin aivan unelma vastaan, jää ehdollinen tarjous muiden tarjousten jalkoihin.

Tuo viimeinen kuva varmaankin kertoo syyn, miksi olemme uutta ja isompaa kotia etsimässä. Tila loppuu kesken, yksinkertaisesti. Makkari on meidän työhuone (mieheni etätyöhuone), jumppahuone, vaatehuone ja nukkumishuone. Olkkari on leikkihuone ja näköjään myös pyykkihuone. Partsi ja terassi harrastusvälinetiloja, sieltä löytyy sukset, kalastusvälineet ja suunnistuskengät. Vessaan muutti eilen kylpyammeen seuraksi myös potta ja vauvan hoitopöytäkin sieltä jo löytyy.

Jos siis olet etsimässä itsellesi kaksiota Helsingin alueelta, niin pysy kuulolla lähiaikoina. Me olemme viihtyneet todella hyvin tässä