On taas aika kuukausikuulumisten. Pikkuässällä on ollut kymmenen kuukautta mittarissa jo lähes pari viikkoa, ja taas havahduin siihen, että tyttäremme on kuukauden vanhempi. Pitää eli saan taas tänne kirjoitella vauvaelämän kuulumisia. :) Kuukausi tuntuu menevän nykyään todella nopeasti, erityisesti viime aikoina on tuntunut siltä. Asunnon myyminen on ollut kaiken muun ohella sellaista extra-hommaa, johon on saanut viimeisten viikkojen aikana kulumaan aikaa. Ihan super kiva juttu, että asunnon myyminen kävi näin helposti ja nyt saamme käyttää aikaamme uuden etsimiseen. :)

Mutta mitä Pikkuässälle kuuluu ja mitä meidän arkeen? Lyhykäisyydessään elämme tällä hetkellä sellaista aika tasapainoista, tavallista kotiarkea. Tavallista kotiarkea – saattaa kuulostaa tavallisen tylsältä, mutta tää on just parasta. :) Arkipäivät ovat löytäneet mukavan rytmin. Heräämme aamulla noin kello kahdeksan aikaan, syömme aamupalaa, jonka jälkeen vaihdamme vaatteet päälle ja olemme hetken aikaa olohuoneessa. Minä yleensä loikoilen sohvalla ja Pikkuässä esittelee lelukasastaan minulle lelujaan.