Mukavaa lauantaita. Olin tänään aamulla juoksemassa äitini kanssa metsässä poluilla ja ilmassa tuoksui syksy. Sellainen viileän, kostean metsän tuoksu, kun puut alkavat kellastua, yöt kylmentyä ja luonto hiljalleen luopua vihreydestään.

Halusin vetää raikasta ilmaa keuhkot täyteen, haistaa syksyn tulon.. Aamupäivän lenkki oli todella mukava. Juoksimme sopivan rauhallista vauhtia kiertäen kaksi pientä järveä, juttelimme äitini kanssa niitä näitä ja välillä olimme vain hiljaa – nautimme luonnosta ja kiemurtelevan polun imusta.

Daniel lähti viikonlopuksi suunnistuksen SM-kilpailuihin Pohjanmaalle Lapualle, me päätimme tulla Pikkuässän kanssa Hollolaan vanhempieni luokse. Vanhemapani lähtivät juuri rapujuhliin tuttavaperheemme luokse, Pikkuässä nukkuu päiväuniaan ja minä istahdin hetkeksi teekupin ääreen. Lyhyt seesteinen hetki juuri nyt. Illalla ajattelimme lähteä vielä ulkoilemaan ja tutustumaan paikallisiin leikkipuistoihin. Kaupassakin pitäisi viedä käydä hakemassa muutama tölkki äidinmaidonkorviketta, jotain herkkuakin tekisi mieli ostaa illaksi. Jäätelöä, hedelmiä, jotain muuta hyvää..?

Toissapäiväinen kirjoitukseni keräsi valtavan määrän lukukertoja parissa päivässä. Google Analyticsissä parin päivän kohdalla on iso piikki blogini kävijäluvuissa. Saan 454,19 euroa lastenhoidon tukea kuukaudessa. Miten perheellisen talous käytännössä hoituu? Ajattelin, että kyseinen aihe voisi kiinnostaa lukijoitani, mutta en arvannut sen olevan ihan noin suosittu. Tästä innostuneena aion ottaa raha ja talousasiat blogini yhdeksi kategoriaksi ja kirjoittaa aiheeseen liittyen jatkossakin. Tässä kohtaa kysyisin myös, olisiko jokin tietty aihe, jota haluaisit minun täällä käsittelevän? Asuntolaina, ruokamenot, säästäminen kenties.

Nyt vaunuista alkaa kuulua heräämisen ääniä. Pitänee mennä, kirjoittelen taas enemmän seuraavalla kerralla. :)

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Elina 2.9.2017 at 21:07 - Reply

    Täällä huutelee yksi samassa elämäntilanteessa oleva 9kk ikäisen pojan äiti ☝🏻 Erityisesti ruokamenot olisi kiinnostava postausaihe!