Inspiraatiota uuden kodin sisustukseen

Myimme asuntomme parisen viikkoa sitten ja uusi koti alkaa olla kiikarissa. Meidän nykyisen asunnon huonekalut eivät kuitenkaan siirry muuton mukana uuteen kotiin, vaan jäävät tänne. Meillä kävi nimittäin niin hauskasti, että tämän kodin ostaja halusi kaupan yhteydessä ostaa myös kaikki huonekalumme.

Muutto on siis helppo. Yhtään isompaa huonekalua ei tarvitse kantaa uuteen osoitteeseen – riittää kun tavarat vaihtavat osoitetta. Eihän tässä nykyisessä kaksiossa edes olisi ollut kovin suurta muuttoduunia, mutta emme laittaneet vastaan kun ostaja alkoi kysellä huonekalujen perään. Osa nykyisistä huonekaluista on kuitenkin juuri sopivan kokoisia tähän tilaan ja mittojen mukaan tarkasti valittuja, joten onhan se uudelle asukkaallekin helppoa kun ei tarvitse tehdä samaa työtä uudelleen. Ja mikä parasta, hän tykkäsi tyylistämme.

Seuraava koti odottaa meitä tyhjänä, eikä sinne tosiaan muuton mukana siirry nykyiset huonekalut. Tässä olenkin pää pyörällä monien mahdollisuuksien keskellä. Mietin muun muassa sitä, millaista sisustusta alan seuraavaan kotiin rakentaa. Jotain täysin erilaista vai melko samanlaista kuin nytkin? Nyt olisi oiva mahdollisuus tehdä vähän muutoksia. Nykyinen kotimme on todella vaalea, paljon valkoista, harmaata ja vähän mustaa. Jotenkin tulevaisuudessa haluaisin enemmän lämpöä, murrettuja sävyjä sekä jollain tavalla uuden ja vanhan sekoitusta. Saa nähdä. 

Tällä viikolla suuntaan Habitareen hakemaan inspiraatiota sisustukseen ja ajatuksia tulevaa kotiamme silmällä pitäen. Kodin ei tarvitse tosiaankaan valmistua kerta heitolla, vaan pikkuhiljaa rakennamme siitä meidän näköisen. Jonkinlainen visio olisi kuitenkin hyvä olla etukäteen jo omassa päässä siitä mitä haluaa. 🙂

Nämä kuvat hain Pinterestistä, bongailin sellaisia kuvia, joissa oli sitä henkeä, mistä pidän sisustuksessa. 🙂 Yksi sana ainakin kuvaa omaa sisustussilmääni ja se on kodikkuus.

Onko siellä muita, joilla syksyyn kuuluu kodin laittaminen? Tai pienet tai isommat muutokset kodin sisustuksessa? Remppaako joku kenties isommalla kädellä?

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

6 kommenttia

 1. Ihania inspiskuvia! <3 Ja tosi hauskaa, että ostaja halusi myös huonekalut mukana kauppaan! Siinä on kyllä melkoinen homma sisustaa uusi koti kokonaan uusilla huonekaluilla, mutta toisaalta ihan mieletön mahdollisuus aloittaa ihan puhtaalta pöydältä! 🙂 En malta odottaa, kun nään joskus lopputuloksen! 😉 <3 Kivaa loppuviikkoa teidän poppoolle!

  -Karkki
  http://www.candyontherun.com

  0
  1. Heippa! Onhan siinä tosiaan hommaa, mutta loppujen lopuksi kaksiossamme on aika vähän huonekaluja. Eipä sitä ole ehtinyt niin paljoa vielä kertyä. 🙂 Kerron blogissakin sitten lisää kuvien kera kun asiat menevät eteenpäin. Mukavaa alkuviikkoa sinne! <3

   0
 2. Moi! Onpa hauska ja mahtava tilaisuus miettiä sisustus kokonaan uusiksi! 🙂 Me muutettiin viime keväänä ja koti on kyllä jo ihan meidän näköinen. Kuitenkin silloin muuton yhteydessä jätettiin jonkun verran juttuja uupumaan ja ajateltiin, että ”sitten syksyllä”. Nyt on tosiaankin aika alkaa etsiskellä puuttuvia asioita. Esim. valaistus on meillä ihan liian heikko, kun syksyn pimeät ovat saapuneet. Olohuoneessa ollaankin nyt viime päivinä oltu tunnelmallisesti kynttilän valossa 😉 Ihanaa niinkin, mutta kyllä sitä valoa vähän enemmän kaipaa, että näkee tehdäkin jotain. 😀 Ei siis muuta kuin kauppoihin katselemaan erilaisia vaihtoehtoja ja selaamaan instaa ja pinterestiä inspiraation toivossa.

  Olisi ihanaa nähdä sitten kuvia teidän uudesta kodista, kun sen aika tulee 🙂

  T. Laura

  0
  1. Heippa Laura ja kiva kun jätit kommentin. Tämä on tosiaan hyvä tilaisuus miettiä kunnolla sitä, millaisen sisustuksen haluamme. Kotoinen tunnelmallisuus ja kuitenkin yksinkertaisuus ovat asioita, joista pidän. Onnea teillekin uudesta kodista, nyt syksyllä onkin ihana laittaa kotia ja käpertyä sohvalle nauttimaan. Täällä mun blogissa varmasti pääsee seuraamaan sitten jatkossakin kotihommia ja miten asiat etenee. 🙂

   0
 3. Nyt tulee helpoin mahdollinen muutto! Onnea myös asuntokaupoista. Mielestäni sisustaminen (pesän rakennus) on ihaninta juuri syksyllä.

  Meillä suunnitellaan tapetointia, on toki suunniteltu jo pitkään. Ja saattaa myös suunnitelmaksi jäädä tällä menolla. Nyt on itsenikin yllättäen ilmennyt ongelma. Haluaisin ajatonta ja tyylikästä, levollisen näköistä pintaa vanhaan maalaistaloon. Miespä haluaakin värikkään kuvatapetin, siis joku ruskainen metsä tai Karibian ranta. Vaikka aika hyggemäisen rento olenkin, niin suustani karkasi, että ne ovat rumia kuin rullatuoli ja nyt ollaankin vähän pattitilanteessa. Olen koittanut kompromissina ehdottaa jotain harmaasävykuvaa tai mustavalkoista, kunhan se ei ole Nykin siluetti.

  Yleensä olen vastaan stereotypioita, mutta nyt on todettava, että aika harvan miehen tyylisilmä on ihan parhain mahdollinen. Mieheni on ennenkaikkea rakas, ihana puoliso, hyvä isä, huomattavan älykäs ja taidokas korjaamaan aivan kaiken vastaantulevan ja lisäksi hän ajaa kaikella moottoripyörästä lentokoneeseen. Mutta tuo värisokea insinööri istuu tasan tarkkaan värisilmänsä päällä ja sisustamisen suhteen tyylitaju on kuin pikkulapsella. Eihän sitä haittaisi vaikka täällä olisi seinillä mitä, ei se edes muista mitkä verhot tai matot on talossa. Laavalampun sain harhautettua juuri olohuoneesta verukkeella ”ettei taapero riko sitä” isännän verstaalle tunnelmaa tuomaan. Sinne on jo aiemmin muuttaneet mm. ufolamppu ja playboy-lakanat räteiksi..

  0
  1. Kiitos ja hih. Olipas hauska kommentti Anne. 🙂 Tuli hymy huulille sitä lukiessa. Juu, ei ne maut aina mene yks yhteen ja toinen voi nähdä samat asiat iiiihan eri tavalla. 🙂 Kompromisseja sisustaminenkin voi olla. Syksy on kotoilun kannalta kyllä parasta aikaa, voi alkaa tunnelmoida ja rakentaa pesää. 🙂

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *