Myimme asuntomme parisen viikkoa sitten ja uusi koti alkaa olla kiikarissa. Meidän nykyisen asunnon huonekalut eivät kuitenkaan siirry muuton mukana uuteen kotiin, vaan jäävät tänne. Meillä kävi nimittäin niin hauskasti, että tämän kodin ostaja halusi kaupan yhteydessä ostaa myös kaikki huonekalumme.

Muutto on siis helppo. Yhtään isompaa huonekalua ei tarvitse kantaa uuteen osoitteeseen – riittää kun tavarat vaihtavat osoitetta. Eihän tässä nykyisessä kaksiossa edes olisi ollut kovin suurta muuttoduunia, mutta emme laittaneet vastaan kun ostaja alkoi kysellä huonekalujen perään. Osa nykyisistä huonekaluista on kuitenkin juuri sopivan kokoisia tähän tilaan ja mittojen mukaan tarkasti valittuja, joten onhan se uudelle asukkaallekin helppoa kun ei tarvitse tehdä samaa työtä uudelleen. Ja mikä parasta, hän tykkäsi tyylistämme.

Seuraava koti odottaa meitä tyhjänä, eikä sinne tosiaan muuton mukana siirry nykyiset huonekalut. Tässä olenkin pää pyörällä monien mahdollisuuksien keskellä. Mietin muun muassa sitä, millaista sisustusta alan seuraavaan kotiin rakentaa. Jotain täysin erilaista vai melko samanlaista kuin nytkin? Nyt olisi oiva mahdollisuus tehdä vähän muutoksia. Nykyinen kotimme on todella vaalea, paljon valkoista, harmaata ja vähän mustaa. Jotenkin tulevaisuudessa haluaisin enemmän lämpöä, murrettuja sävyjä sekä jollain tavalla uuden ja vanhan sekoitusta. Saa nähdä. 

Tällä viikolla suuntaan Habitareen hakemaan inspiraatiota