Onnea rakas 1-vuotias.❤

Synnyit vuosi sitten, juuri ennen puoltayötä. Teit meistä vanhemmat, maailman onnellisimmat sellaiset.

Maailma muutti muotoaan isosti sillä hetkellä. Kun tapasimme sinut ensi kerran. Näimme vihdoin sinut. Sinut, jota olimme yhdeksän kuukautta odottaneet. Tunnuit tutulta heti kun sain sinut rinnalleni, sydän täyttyi rakkaudesta sillä hetkellä. Sinusta pidämme huolta. Suuret tummat silmäsi katsoivat meitä.

Vuosi kanssasi on sisältänyt monenmoista, olet kasvanut ja kasvattanut meitä. Olemme saaneet kasvaa ja toisinaan on myös pitänyt kasvaa. On ollut vauhdikkaita ja väsyneitäkin päiviä, mutta päällimmäisinä tunteina ilo ja kiitollisuus. Ilo ja kiitollisuus siitä kaikesta, mitä kulunut vuosi, syntymäsi on tuonut elämäämme.

Paljon enemmän kuin osasimme mitenkään kuvitella.

Synnytyskertomus on ollut koko blogihistoriani luetuin teksti. Edelleen, joka kuukausi, sitä käydään lukemassa monen monta kertaa. Minusta se on mahtavaa, vaikka ennen synnytystä en olisi koskaan kuvitellut jakavani sellaista asiaa blogissani. Mutta mieli muuttuu.

Synnytys on maailman luonnollisin asia, siksi arvostan kaikkia tarinoita, jotka jaetaan sairaalan seinien ulkopuolelle. Tehdään synnytyksestä luonnollisempaa, jotenkin näkyvämpää. Synnytyskertomuksista saa vertaistukea, ei ehkä kaikki, mutta moni. Itsekin luin useamman synnytyskertomuksen kun valmistauduin omaan synnytykseen. Siten pystyin helpommin kuvitella, mitä kaikkea synnytys voi olla. Se auttoi minua.

Vauvavuodessa parasta on ollut monet pienet asiat. Lapsen kehityksen ja kasvun seuraaminen. Ensihymyt, ensimmäinen vilkutus, ensimmäiset askeleet, ensimmäinen lusikallinen puuroa. Se suunnaton rakkaus, joka välillämme on.

Tänään 1-vuotis syntymäpäivänäsi sinä kävelet uusi, synttärilahjaksi saatu reppu selässäsi. Lensit tänään ulkomaille, Kroatiaan avartamaan maailmaa ja oppimaan taas vähän lisää. Elämästä. 💕

Onnea rakas 1-vuotias.❤ Ensimmäinen vuosi kanssasi on antanut meille niin paljon.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Outi Karita 19.10.2017 at 23:52