Saavuimme Kroatian auringon alle

Terveiset Kroatiasta. Saavuimme tänne eilen puolen päivän aikaan. Kun herää aamu viideltä, voi lounasta nauttia jo puolen päivän jälkeen Kroatian taivaan alla. Kolmen tunnin lentoaika on juuri bueno ja se meni Pikkuässän kanssa oikein hyvin.

Olen käynyt Splitissä kerran aikaisemmin. Kolmisen vuotta sitten tulimme Splitiin kaverini kanssa viettämään toukokuussa mukavan loman. Säät suosi silloinkin ja saimme nauttia viisi päivää oleilusta merenrannalla ja tunnelmallisessa kaupungissa.

Lensimme tälläkin kertaa Splitiin, mutta emme jääneet kaupunkiin. Suuntasimme autolla 40 minuuttia rantaviivaa pitkin pohjoisen suuntaan. Pieneen, idylliseen rantakaupunkiin. Vauvan kanssa matkustaessa omat prioriteetit ovat hieman muuttuneet, mitä lomalta haluaa ja miten lomalla saisi parhaiten rentouduttua. Asumme asunnossa lähellä merta, pihalla on uima-allas, ravintoloihin on lyhyt matka, mutta omassakin keittiössä voimme laittaa ruokaa ja syödä aamiaista. Pienen matkan päässä avautuvat juoksupolut kukkuloille. Kuntosali ja saunakin täältä löytyvät. Olosuhteet ovat kunnossa ja pienen lapsen kanssa helppo olla. Sitä nykyään arvostaa lomamatkalla hieman uudenlaisia asioita, kumma juttu. 😉

Tulimme lomailemaan naisporukalla. Neljä sukupolvea äitini puolelta. Meidän Pikkuässä, toinen siskoni, äitini ja äitini äiti. Nuorin on 1-vuotias ja vanhin 84 vuotta. Silti nautimme kaikki aika samanlaisista asioista. Tätä naisporukkaa yhdistää myös samanlainen huumori. Kivaa on ollut!

Seuraavien lomapäivien agendalla on olemista, poolin reunalla loikoilua, päiväunia, liikuntaa, kävelyä, ruokaa, jutustelua yhdessä, Pikkuässän hoitoa yhteistuumin ja auringon ihmettelyä. Mennyt kesä oli Suomessa sellainen kuin oli, siksi on ihana nähdä aurinko siniseltä taivaalta. Saamme kerätä D-vitamiiinia varastoihin talven varalle.

Lähetän täältä aurinkoa sinun perjantaihin!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

You may also like

2 kommenttia

  1. Ah, nauttikaa! Minä tulin sieltä pois keskiviikkona. Oli kyllä ihanat ilmat koko viikon. Odotan jo ensi kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *