Kerralla kuntoon -tyyppi

Moikka! Täällä kirjoittaa ”kerralla kuntoon” -tyyppi. Joissain asioissa olen sellainen. Tässä elämän varrella on tullut huomattua. Hoidetaan asioita alta pois, eikä turhia jahkailla.😀 Näissä kodin remppahommissa olen onneksi saanut harjoittaa sitä maltillista puoltakin, että tehdään yksi kulma kuntoon silloin ja toinen tuolloin. Kaikessa rauhassa. Mutta aina ei jaksa olla kaikessa rauhassa.

Tänään olin sellainen ”kerralla kuntoon” -tyyppi viherkasvien hankinnassa ja istutuksessa. Ollaan asuttu uudessa kodissa nyt 3 kuukautta ja aamulla totesin itselleni, että meiltä puuttuu viherkasvit ja niiden tuoma kotoisuus. Ei puutu enää.

Hurautettiin Pikkuässän kanssa Plantegeniin, valittiin hinta laatu -suhteeltaan hyvät kasvit ja ajettiin takaisin kotiin. Syötiin lounas, laitoin pienen päiväunille ja sen jälkeen leikin hetken puutarhuria. Keväistä ja vihreää lopputuloksena.💚

Tuo Peikonlehti on mun lemppari! 🌱🌿☘️🍀

Nyt vaan peukalot pystyyn, että nämä kelpuuttavat minun huolenpidon ja kukoistavat vihreinä vielä kevään kynnykselläkin. Valoa, kastelua ja rakkautta – niitä heille annan.

Onko siellä muita, jotka tunnistaa itsensä joskus kerralla kuntoon -tyypeiksi? Vai pohdiskeletko päätöksiä pidemmän tovin?

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

2 kommenttia

  1. Mä oon kaikessa oikeastaan sellainen, että pitäis tulla heti valmista kun joku idea iskee 😅 Ei ihan toimi nyt vauvan kanssa, joten on saanut harjoitella itsehillintää, mikä tekee ihan hyvää. Voi kun olisi ihana saada jotain vihreää kotiin, mutta kun jotenkin onnistun kaikki (niin kaktukset kuin kukkasetkin) tappamaan aina 😬 Ihanaa päivää!

    0
    1. Heippa Nina! Mä niin ymmärrän tuon, samaa vikaa minussa. Mutta vauvan kanssa on tosiaan opeteltava vähän uusia tapoja. Siitä vaan saa niin hyvän fiiliksen kun joskus saa tehtyä asioita kerralla kuntoon. 🙂 Kuin myös sinnekin ihanaa päivää! <3

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *