Ollaan vietetty koko viikonloppu kotona. Perjantaina sain kylään Candy on the Run -blogin Karoliinan eli Karkin. Jos Karoliinan blogi ei ole sinulle vielä ennestään tuttu, niin menehän ihmeessä käymään. Sieltä löytyy juoksujuttuja, nuoren naisen ja äidin ajatuksia ja nyt myös raskausjuttuja, sillä Karoliina odottaa toista lastaan. Karoliina kirjoitti juuri muuten kattavan tietopostauksen keskivartalon treenaamisesta raskausajan aikana ja listasi hyviä liikevinkkejä blogiinsa sekä lisäluettavaa, jos aihe mietityttää.

Karoliinan kanssa istuttiin muutama tunti, juteltiin kuulumisia pitkän kaavan mukaan, syötiin lounasta ja meidän taaperot saivat samalla toisistaan seuraa. Tosin vuoden ikäero lapsilla vielä näkyy aika selvästi, meidän Pikkuässä ei ihan vielä ymmärrä kaikkien leikkien päälle, mutta onhan se kiva joka tapauksessa saada leikkikaveri. Olin laittanut lounaaksi pehmeää bataatti-chili-sosekeittoa, vähän sillä silmällä, että se sopisi kaikille. Lapsille otin omat annokset sivuun ennen chilin ja inkiväärin lisäämistä, meidän aikuisten annoksiin mausteet antoivat hyvää lisäpotkua. Keiton kanssa syötiin lisäksi raejuustoa ja leipää. Loman jälkeen on muutenkin ollut kiva palata arkiruokien pariin ja laittaa taas ihan tavallista kotiruokaa kaikessa yksinkertaisuudessaan. Viime viikolla laitettiin muun muassa makaronilaatikkoa, joka on meidän Pikkuässän suosikkiruokaa.