Terkkuja täältä Rovaniemeltä. Kävin juuri nukuttamassa lapsen ja rojahdin sen jälkeen sohvalle X-asentoon. Päivät ovat täyttyneet kivoista puuhista, eikä blogille ole jäänyt aikaa pariin päivään. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo, että pienet kuulumiset olisi mukava kirjoittaa tänne.

Mitä odotan tulevalta keväältä? Millaisia ajatuksia minulla on tulevan kevään osalta.

Odotan sitä, että uudenlainen arki löytää uudet uomansa. Löytäisimme rutiinit ja koko perheen osalta uusi arki alkaisi luistaa mukavasti. Odotan, että alkukankeuden jälkeen päiväkoti lähtisi sujumaan ja minä pääsisin kiinni taas töiden pariin kunnolla.

Odotan kevätvaatteita ja pukeutumista. Olen viime aikoina huomannut, että mulla on ikävä pukeutumista, vaatteiden valintaa ja työvaatteiden pukemista aamuisin. Puolitoista vuotta kotona on tarkoittanut mun kohdalla sitä, että pukeutuminen on ollut aika toissijainen asia. Suurin osa päivistä on mennyt ilman meikkiä verkkareissa. Odotan sitä, että saan pukeutua ja laittautua. 😊

Odotan ensimmäistä pyörälenkkiä kuivalla asfaltilla. Haluaisin hankkia lapselle oman pyöräni perään kärryn tai edes istuimen tarakalle, jotta voisimme taittaa kauppa- ja päiväkotimatkat yhdessä pyöräillen.

Keväältä odotan myös pitenevä juoksulenkkejä ja alkavaa suunnistuskautta. Me koottiin just siskojen kanssa ensi kesäksi Venla-joukkue Jukolan viestiin. Pian pääsee taas metsään kirmailemaan rastien perään.

Keittiöremontin aloitus on myös kevään to do – listalla. Seuraava steppi on mielestäni miettiä budjettia, suunnitella, ideoida ja viedä asiaa eteenpäin. Unelmista pitäisi päästä konkretiaan.

Sellasta perusmukavaa arkea vain, hyvää oloa ja hieman niitä uusia projekteja, jotka pitää mun mielen virkeänä. 😉

Millaisia kevätajatuksia sulla on?

-Hilla

Seuraa Instagramissa