Rovaniemelle saavuttu

Tänään puoli kolmen aikaan lentokoneen renkaat tarrasivat kiitotien pintaan Rovaniemellä. Saavuimme siskoni luokse tänne Rovaniemelle, ja suunnitelmissa olisi viihtyä viikon verran.

Lunta on ainakin riittävästi (metrin verran). Monot ovat mukana hiihtohommia varten ja tietokone töiden tekoon löytyy sekin kassista. Lapselle on pakattu lämmintä ulkoiluvaatetta ja meille molemmille aimo annos hyvää mieltä, vaikka uhmaikä välillä pukkaakin pintaan. Arvaatte ehkä kummalle meistä.

Viikon osalta ei olla tehty minkäänlaisia suunnitelmia, mutta uskon, että tälläkin kertaa tekemistä keksitään. Parhaillaankin, tätä tekstiä kirjoittaessani, keittiössä leivotaan sämpylöitä ja siskoni otti Pikkuässän mukaan leivontapuuhiin.

Vilma opiskelee täällä Rovaniemellä luokanopettajaksi, mutta tämä viikko hänellä on vapaampaa opintojen osalta. Me siis heti hyödynsimme tämän tsäänssin ja tulimme kylään.

Mitä täällä ehkä teemme? Jonnekin laavulle olisi kiva vaeltaa paistamaan makkaraa tai vähintään syömään eväitä. Rovaniemen keskustassa on myös yksi mun lemppari kahvila, jossa olisi kiva piipahtaa. Kunhan tämän kauhean nuhaflunssan kukistan, aion siskon kanssa liikutella monoja hyvään tahtiin laduilla. Uikkaritkin ovat mukana, josko uimahallin poreisiin päästäisiin kylpemään. Tiedä häntä, mitä viikko tuo tullessaan.

Kertoilen kuvien kera tulevan viikon puuhailuista täällä blogin puolella!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *