Tuossa keskellä kuvaa seinän taakse jää meidän keittiö. Parhaillaan mulla on tietokoneella monta välilehteä auki erilaisia keittiöitä. Selailen uusia keittiöitä ja unelmoin, josko tulevana kesänä saataisiin tehtyä meillä keittiön remontti, sillä -99 luvun kodinkoneet alkaa vedellä viimeisiään ja kaapistot ovat nähneet elämää. Tiskikone esimerkiksi pesee jo aika huonosti, mutta uutta en haluaisi ennen remonttia vielä ostaa.

Pinterest on myös yksi oivallinen paikka selailla ja surfailla hakien inspiraatiota. Sieltä pystyy selvittämään, millainen tyyli omaa silmää miellyttää.

Ajatus olisi sellainen, että ekana kaadettaisiin tuo olohuoneen ja keittiön väliseinä kokonaan alas ja tehtäisiin seinän tilalle keittiösaareke. Ollaan tutkittu rakenteita ja tuon väliseinän ei pitäisi olla kantava rakenne, joten siinä mielessä sen kyllä pystyy kaataa. Seuraavaksi pitäisi vaan isännöitsijältä kysyä sellaiseen lupaa, jotta voisi kunnolla alkaa suunnitella.

Seinän kaatamalla tulisi avaruutta lisää koko tilaan ja keittiösaareke olisi muutenkin ihan best. Olen sellaisesta jo pitkään haaveillut. Tämä on meidän ensimmäinen koti, jossa sellainen olisi mahdollista toteuttaa.