Unelmointia keittiön remontista

Tuossa keskellä kuvaa seinän taakse jää meidän keittiö. Parhaillaan mulla on tietokoneella monta välilehteä auki erilaisia keittiöitä. Selailen uusia keittiöitä ja unelmoin, josko tulevana kesänä saataisiin tehtyä meillä keittiön remontti, sillä -99 luvun kodinkoneet alkaa vedellä viimeisiään ja kaapistot ovat nähneet elämää. Tiskikone esimerkiksi pesee jo aika huonosti, mutta uutta en haluaisi ennen remonttia vielä ostaa.

Pinterest on myös yksi oivallinen paikka selailla ja surfailla hakien inspiraatiota. Sieltä pystyy selvittämään, millainen tyyli omaa silmää miellyttää.

Ajatus olisi sellainen, että ekana kaadettaisiin tuo olohuoneen ja keittiön väliseinä kokonaan alas ja tehtäisiin seinän tilalle keittiösaareke. Ollaan tutkittu rakenteita ja tuon väliseinän ei pitäisi olla kantava rakenne, joten siinä mielessä sen kyllä pystyy kaataa. Seuraavaksi pitäisi vaan isännöitsijältä kysyä sellaiseen lupaa, jotta voisi kunnolla alkaa suunnitella.

Seinän kaatamalla tulisi avaruutta lisää koko tilaan ja keittiösaareke olisi muutenkin ihan best. Olen sellaisesta jo pitkään haaveillut. Tämä on meidän ensimmäinen koti, jossa sellainen olisi mahdollista toteuttaa.

Nämä hieman keltaisiksi ajan kanssa kellertyneet parketit myös hieman mietityttävät. Niitä ei ole vielä kertaakaan hiottu, joten sekin olisi mahdollista, jos niin haluaisi. Jos ne keittiöremontin yhteydessä hiottaisiin, niin en lakkaisi niitä uudelleen, vaan haluaisin käsitellä ne ehkäpä jollain matta vaalealla vahalla, jolloin puun kuvio ja pinta säilyisi, mutta kokonaisuudesta tulisi raikkaampi ja vaaleampi. Itse kun en ole mikään kellertävän puun suurin fani.

Puu on materiaalina ihana, mutta varsinkin isona kattona ja lattiana se on kellertävänä tosi hallitseva.

Keittiöremppa on sen verran hintava projekti, että haluan suunnitella sen mieleiseksi, toimivaksi ja aikaa kestäväksi. Kaapistojen pitäisi olla jollain tavalla trendikkäät, mutta kuitenkin sellaiset, jotka kestävät aikaa. Yksinkertaiset ja neutraalit, mutta toisaalta taas jotain omaperäistä ja persoonallista haluaisin.

Sellaisia suunnitelmia täällä, katsotaan milloin ja miten toteutuvat nämä keittiöunelmat. ✨ Mutta mikä parasta, aina voi vähintään suunnitella. Unelmointi ei maksa mitään. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

+1

You may also like

6 kommenttia

 1. Hei, mistä tuo teidän ihana olohuoneen sohva on? Olet ehkä jossain sen jo kertonutkin, mutta minä en ole blogiasi seurannut, nyt vain kiinnitti päivityksen kuvassa sohva huomioni. Vaikka keittiörempan suunnittelu postauksen aiheena olikin…

  0
  1. Heippa Oikku! Olohuoneen sohva on suomalaista tekoa, HT Collectionin sohva. 🙂 http://www.htcollection.com/ tuolta löytyy, monenlaisia kauniita malleja ja kankaita! Suosittelen, meillä on ollut jo 2 sohvaa tuolta.

   0
 2. Kuvien välityksellä parketti ei ainakaan näytä yhtään liian keltaiselta, ainakaan mun makuun! 🙂 muuten niin hempeeseen ja vaaleaan sisustukseen istuu hyvin👌 mutta ihania suunnitelmia, ihanan näköinen koti teillä! Tuo sohva kiinnitti munkin huomion, täytyy mennä katselemaan kun uusi sohva olisi hankintalistalla! Sitten kun pahin pukluaika on kolmannella ohi :D..

  0
  1. Kiitos kommentista Laura! Hyvä jos kuvissa näyttää sun silmään toimivan. Kulutuksen jäljet eivät ehkä näissä kuvissa näy, joten hionnan yhteydessä jotain vaihtelua olisi kiva saada aikaan. Mutta katsotaan, suunnittelu on mukavaa. 🙂 Ja voin kyllä näitä HT:n sohvia suositella. <3

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *