Yhteistyössä Jollyroom ja Petite Chérie

Tämä viikonloppu on ollut jälleen kerran mitä mainioin ulkoiluun. Me ollaan ulkoiltu koko perheen voimin sekä eilen että tänään. Mun mielestä lapsen kanssa ulkoileminen on niin tärkeää. Nyt äitinä huomaan, että monet asiat omasta lapsuudesta heijastuvat oman lapsen kasvatukseen. Sitä tekee asioita mielellään sillä tavalla kuin on itsekin lapsena tykännyt tehdä. Minä ja sisarukseni ulkoiltiin lapsena tosi paljon ja sen saman haluan kyllä siirtää oman lapseni lapsuuteen.

Mun mielestä ei vaan ole mitään sen parempaa, kuin pukea aamupalan jälkeen ulkoiluvaatteet päälle ja lähteä pihalle seikkailemaan, ihmettelemään, kävelemään tai kaivamaan hiekkakakkua hiekkalaatikon reunalle.

Aurinko on paistanut viime päivät ja muutenkin säät lämmenneet huimaa vauhtia. Ulkona leikkiminen helpottuu koko ajan, kun voi luopua paksusta toppahaalarista ja jäykistä Kuoman talvisaappaista. Eilen ulkoilimme näissä Petite Chérien -malliston kevätvaatteissa ja kiersimme yhdessä sellaisen parin kilometrin metsälenkin polkuja pitkin.

Alussa juostiin ja minä yritin pysyä perässä. Lenkin päätteeksi Pikkuässä oli lopulta kaikkensa antanut. Sainkin kantaa hänet viimeiset sadat metrit, kun omat jalkansa eivät enää halunneet liikkua. Välillä on ihan hyvä ottaa ylimääräiset energiat liikkumalla pois. :)