Sunnuntain suosikit

Jaoin hetki sitten Instagramissani tämän päivän lounaskuvan, jonka yhteydessä mulle tuli tosi hyvä fiilis. Siitä sain inspiksen listata tämän sunnuntain suosikit.

Osa minunkin lukijoista saattaa tietää edesmenneen Noora & Noora -blogin, jota kirjoittivat Noora H. ja Noora K. Heidän bloginsa loppui vuodenvaihteessa, ja jäin suuresti kaipaamaan heidän Perjantain parhaita, joihin he aina perjantaisin listasivat sen viikon hyviä juttuja. Blogimaailmassa on suosittuja tuollaiset toistuvat sarjapostaukset, mutta Noorat onnistuivat siinä erityisen hyvin ja loivat sillä jotain tosi omaa.

Tuli tässä vähän sellainen fiilis, että katsotaan, josko mun Sunnuntain suosikit saavat jatkoa tämän jälkeenkin. Let’s see. 😉 Tässä tulee joka tapauksessa tämän blogin ekat

Sunnuntain suosikit:

Mun voimat alkavat palautua taas. Nelisen päivää kestänyt vatsapöpö antaa periksi ja ruoka alkaa pikkuhiljaa maistua. Kävin tänään hiljakseen pienen hetken haukkaamassa ulkona happea ja pyöräilin kauppaan, koska jääkaapissa näkyi vain valo. Tein inkiväärillä maustettua bataattikeittoa ja söin sen raejuuston kanssa. Maistui hyvältä ja tuntuu hyvältä.

Smoothiekone on löytänyt kevään korvalla takaisin keittiön tasolle. Jotenkin talven pimeinä kuukausina – kun smoothieita just pitäisi surrutella – meidän smoothie-kone maksasi yksinäisenä keittiön kaapin perällä. Ei vaan tehnyt mieli tai jaksanut kaivaa sitä esiin, tekosyitä. Mutta nyt se on taas innoissaan päässyt jauhamaan keittoja ja raikkaita smoothieita viime päivinä. Ah, on se vaan kiva!

Kahden kuukauden määräaikainen sunnuntai-hesarin tilaus. Mä olen pitkään miettinyt, että olispa kiva lukea sunnuntaisin aamupalalla lehteä. Saisi lukea mitä maailmalla tapahtuu ihan oikean fyysisen lehden sivuilta sekä imeä itseensä tietoa kiinnostavista artikkeleista. Nyt se on mahdollista, ainakin seuraavat 2 kk. Töihin palattuani raaskin ostaa 39 euron kokeilujakson, ja jos tykkäämme, niin jatkan kyllä tilausta.

Meidän olkkarin ja työhuoneen ikkunoista sisään puskeva valo. Sunnuntain suosikki, eittämättä!

Meidän 20 vuotta vanha keittiö on jopa kiva, kun sen siivoaa ja sisustaa vaikka yhdellä yrtillä. Keittiöremontin suunnittelu ei ole edennyt vielä yhtään minnekään, mutta kaikelle on aikana. Heh! Toivottavasti tuo basilika kestäisi tuossa vaikka viikon verran. Ja hei, nyt voisi istuttaa jotain yrttien ja kasvien taimia, jos saisin niitä kasvamaan meidän pihalle kesällä. Tuleekohan minusta puutarhaihminen täällä uudessa kodissa?

Siisti lastenhuone on aina suosikki. Tavarat kauniisti paikoillaan omissa koreissaan ja hyllyillään. Mun silmä lepää. Rakastan järjestelyä, erityisesti silloin kun saan tehdä sen kaikessa rauhassa. Daniel on ollut reilun vuorokauden Pikkuässän kanssa mun vanhemmilla ja sillä aikaa siivosin tämän huoneen.

Oma-aika, suklaarusinat, blogihetki ja inspiraatio. Luovuus vaatii aikaa (mitä mun työ suurelta osin on) ja tämän vuorokauden aikana olen taas saanut monen monta hyvää ideaa, suunnitelmia ensi viikon suhteen, sen lisäksi toki levättyä ja oltua vain. Joskus äidinkin on hyvä saada tai ottaa pieni oma aika, on se sitten tunnin kävelylenkki tai silloin tällöin kokonainen päivä yksin kotona. Tää on mulle aika harvinaista herkkua, ja siksi niin ihanaa!

Mitä parahinta sunnuntain jatkoa sulle!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *