Jaoin hetki sitten Instagramissani tämän päivän lounaskuvan, jonka yhteydessä mulle tuli tosi hyvä fiilis. Siitä sain inspiksen listata tämän sunnuntain suosikit.

Osa minunkin lukijoista saattaa tietää edesmenneen Noora & Noora -blogin, jota kirjoittivat Noora H. ja Noora K. Heidän bloginsa loppui vuodenvaihteessa, ja jäin suuresti kaipaamaan heidän Perjantain parhaita, joihin he aina perjantaisin listasivat sen viikon hyviä juttuja. Blogimaailmassa on suosittuja tuollaiset toistuvat sarjapostaukset, mutta Noorat onnistuivat siinä erityisen hyvin ja loivat sillä jotain tosi omaa.

Tuli tässä vähän sellainen fiilis, että katsotaan, josko mun Sunnuntain suosikit saavat jatkoa tämän jälkeenkin. Let’s see. ;) Tässä tulee joka tapauksessa tämän blogin ekat

Sunnuntain suosikit:

Mun voimat alkavat palautua taas. Nelisen päivää kestänyt vatsapöpö antaa periksi ja ruoka alkaa pikkuhiljaa maistua. Kävin tänään hiljakseen pienen hetken haukkaamassa ulkona happea ja pyöräilin kauppaan, koska jääkaapissa näkyi vain valo. Tein inkiväärillä maustettua bataattikeittoa ja söin sen raejuuston kanssa. Maistui hyvältä ja tuntuu hyvältä.

Smoothiekone on löytänyt kevään korvalla takaisin keittiön tasolle. Jotenkin talven pimeinä kuukausina – kun smoothieita just pitäisi surrutella – meidän smoothie-kone maksasi yksinäisenä keittiön kaapin perällä. Ei vaan tehnyt mieli tai jaksanut kaivaa sitä esiin, tekosyitä. Mutta nyt se on taas innoissaan päässyt jauhamaan keittoja ja raikkaita smoothieita viime päivinä. Ah, on se vaan kiva!

Kahden kuukauden määräaikainen sunnuntai-hesarin tilaus. Mä olen pitkään miettinyt, että olispa kiva lukea sunnuntaisin aamupalalla lehteä. Saisi lukea mitä maailmalla tapahtuu ihan oikean fyysisen lehden sivuilta sekä imeä itseensä tietoa kiinnostavista artikkeleista. Nyt se on mahdollista, ainakin seuraavat 2 kk. Töihin palattuani raaskin ostaa 39 euron kokeilujakson, ja jos tykkäämme, niin jatkan kyllä tilausta.