Yksi toukokuinen ilta

Ihanaa iltaa kirsikkapuun takaa! ūüĆŅ Tai itseasiassa en edes tied√§ onko se kirsikka- vai omenapuu. Joka tapauksessa kauniit vaaleat kukat kukkivat parhaillaan niin siev√§sti. Ihan siin√§ jo riitt√§√§ ihasteltavaa n√§in yhten√§ toukokuun iltana.

Taapero tuhisee parhaillaan jo sängyssään, minä tulin vielä hetkeksi kuuntelemaan pihalle metsän ääniä ja kastelemaan samalla kukkia. Etteivät ihan nuupahda. Joskus kiven kovaa  väitin, ettei minusta tule kuin äitini tai anoppini. Ja kuinkas sitten kävikään, nyt jo kävelen pian 29-vuotiaana kastelukannu kädessä puutarhaa ympäri. Miten siinä näin kävi?

Samapa tuo, kun tuntuu hyvältä ja oikealta.

Tarkkasilm√§inen saattaa huomata terassilla potan, miten se on sinne tiens√§ l√∂yt√§nyt? Hyv√§ kysymys. En osaa vastata. Joku on kenties halunnut maisemavessan. Saatatte arvata kuka. ūü§Ē

Pihakalusteet meiltä vielä puuttuvat, tällä hetkellä terassi soveltuu maisemavessan lisäksi vaikka tanssilattiaksi. Onhan meillä grilli, mutta tähän mennessä kaikki pöydän antimet on kuitenkin nautittu sisätiloissa. Kyllä minua jo terassikalusteet houkuttelisi, mutta yksi asia kerrallaan. Pitäisi vähän selvittää tarjontaa, tarpeita, hintoja ja saatavuutta. Puukalusteet olisivat ihanat, mutta onhan ne tottakai kalliimmatkin.

Min√§ jatkan kukkien kastelua, paljain varpain nurmella k√§vely√§. Sitten istahdan kirjan kanssa sohvalle ja nautin hetken siit√§, ettei kukaan tarvitse minua. Riitt√§√§ kun k√§√§nt√§√§ hiljaisuudessa kirjan sivua. ūüíõ

Kauniita unia. Tällaisia ajatuksia täältä.

Hilla

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *