Heippa hei ja tervetuloa uuteen blogiosoitteeseen Hilla Stenlund:  https://www.hillastenlund.com/

Myös www.hillastenlund.fi -osoite ohjaa tänne samaiselle sivustolle. :)

En kertonut tästä blogimuutosta teille mitään etukäteen, sillä ajattelin, että kerrotaan vasta sitten kun kaikki oikeasti tapahtuu. Ja nyt se on tapahtunut. Blogi muutti viime yön aikana tänne uuteen osoitteeseen, oman domainin alle, ihka omille sivuilleni.

Oli aika siirtyä blogin kanssa siihen suuntaan, mikä tuntui omimmalta. Seurasin intuitiota, joka sanoi, että portaalibloggaajan aikani on tällä erää ohi. Minussa asuu kait liian suuri yrittäjähenkinen luonne, joka haluaa tehdä asioita juuri oman tunteen ja suunnan mukaan. Keksin kaiken aikaa uusia ideoita ja haluan päästä niitä toteuttamaan täällä omilla sivuillani, oman näköisinä juttuina.

Tästä päivästä lähtien olen täysin itsenäinen blogini kanssa.

Tästä päivästä lähtien olen siis täysin itsenäinen blogini kanssa ja se tuntuu erinomaisen hyvältä. Blogi on nyt oma päiväkirjani ja sivustoni, joka kasvaa mukanani kulloiseenkin suuntaan.

Saan kirjoittaa juuri sellaista blogia kuin itse haluan ja rakentaa blogini ulkoasun vastaamaan sitä, mistä itsekin lukijana pidän – yksinkertaista, selkeää ja visuaalisesti miellyttävää. Teille lukijoille tämä muutos ei tule näkymään todennäköisesti muuten kuin blogini ulkoasumuutoksina. Kuten huomaatte, mainokset ovat jo blogistani lähteneet, eikä niitä jatkossa enää tule blogissani olemaan tekstin seassa. Se rauhoittaa lukemista ja antaa tilaa tärkeimmälle, sisällölle. Tämä tuskin ketään haittaa. ;)

Olen rakentanut nämä uudet sivuni itse, joten otan oikein mielelläni kehitysideoita, jos jokin asia blogin toiminnallisuudessa ta