1/ Projektiluontoinen työ ja tietynlainen muutos sopivat minulle. Rakastan tehdä hommia tehokkaasti ja sitten ottaa rennosti ja leppoisasti. Tehokkaimmillaan saan tehtyä asioita hyvää vauhtia ja to do-lista vähenee, mutta samaa kaavaa seuraava työ ei ehkä olisi niin mua varten. Joskus suunnitelmat muuttuvat tahtomattaan, joskus omasta tahdosta – omasta mielestäni sopeudun hyvin muutokseen ja vähän sitä haluankin.

2/ Toinen nimeni on Kukka.

3/ Suhteeni rahaan, säästämiseen ja talouteen on muuttunut lapsen syntymän jälkeen. Olen toki aina ollut tarkka rahoistani, mutta nykyään uutena osapuolena on vielä lapsi. Lukioikäisenä lähdin shoppailemaan kaupungille, vaikken välttämättä tarvinnut mitään. Nykyään kaupungilla pyöriminen on melko vähäistä, monestakin syystä. Menen ostoksille lähinnä tarpeen mukaan, vaikka välillä päätön kaupungilla haahuilu onkin rentouttavaa.

4/ Edelliseen liittyen verkkokauppaostokset ovat minulle haastavia, sillä haluan usein tuntea materiaalin, nähdä tuotteen livenä ja sovittaa vaatteita. Ostan aika vähän verkkokaupoista. Jos en ole varma tuotteen sopivuudesta jää se verkosta ostamatta. En nimittäin jaksa sitä palautus/vaihtorumbaa!

5/ Olen visuaalinen ihminen ja muistini perustuukin tosi usein kuviin, kasvoihin, väreihin ja tunteeseen. Yksittäisten nimien tai numeroiden muistaminen on mulle vaikeaa, mutta välillä muistan äärimmäisen tarkkaan, miltä jossain paikassa joskus vuosia sitten näytti, mitkä vaatteet henkilöllä oli tai minkä värisellä autolla joku ajoi. Päässäni on tavallaan valokuvia monista tilanteista, joihin voin palata ajatuksissani. Mieheni taas muistaa nimiä ja yksityiskohtia, hänen kanssaan ollaan ihan yö ja päivä.

6/ Olen extrovertti ja introvertti samassa paketissa. En usko siihen, että ihmisiä voidaan luokitella täysin kumpaankaan luokkaan. Joissain tilanteissa olen avoin, puhelias ja sosiaalinen, joissain tilanteissa rauhallinen, vetäytynyt ja ujo. Töitä rakastan tehdä hiljaisuudessa, keskittyneesti, joten avokonttoreissa valitsen mielelläni hiljaisimman paikan. Olen sekoitus kumpaakin extroa ja introa!

7/  En osaisi kuvitella hiustenpidennyksiä tai ripsienpidennyksiä itselleni. Suoraan sanottuna ne näyttävät harvalla hyviltä tai aidoilta. Useimmilla melko teennäisiltä ja kummallisiltakin – mun mielestä siis. Useimmiten huomaan henkilön ulkonäöstä aika pian, jos hänellä on ripsienpidennykset. Eikä siinä mitään väärää ole, mutta itselleni en vain osaisi kuvitella tekoripsiä. Eikä tämä ajatus liity vain ulkonäköön. Olisi outoa, että silmissäni olisi jotain ylimääräistä kiinni liimalla. Kynsien pidennykset vielä ehkä menisi, mutta käytännössä eivät nekään. Heh!

8/ Nukun villasukilla ja paksulla peitolla kesät talvet, yöllä pitää olla lämmin. En voisi kuvitellakaan nukkuvani alasti.

9/ Mulla on kaikenlaisia unelmia, joita välillä pohdiskelen, vaikka hyvin tiedän, ettei kaikki niistä todellakaan toteudu. Yksi unelma olisi esimerkiksi hankkia ihana kartano kauniilla luonnollisella pihapiirillä maaseudulta ja tehdä siitä jokin hyvinvointihotelli tai -keidas. Sinne voisi tulla nauttimaan, lataamaan akkuja ja viettämään hyvinvointipäiviä esimerkiksi viikonloppulomalle kumppanin tai ystävän kanssa. Olisi ihanat huoneet, herkullinen aamupala, spa-hoitoja ja ulkona aktiviteettaja, joogaa, PT:n vetämiä treenejä ja kaunis pihapiiri tehdä kävelylenkkejä. Mutta juu, ne rahat siihen kartanoon vielä puuttuvat! Kuinkas ollakaan.

Olen ollut kesätöissä puistossa, missä yksi tehtäväni oli kerätä levää pois lammesta.

10/ Olen ollut 24 h ABC:llä, Prismassa ja Hesburgerissa kesätöissä. Olen ollut kesätöissä puistossa, missä yksi tehtäväni oli kerätä levää pois lammesta. Soudin soutuveneellä ja nostelin levää veneen kyytiin, tunnista toiseen. Mutta sekin oli kivaa ja tykkäsin siitä sinä kesänä! Nuorena on tullut tehtyä kaikenlaista.

11/ Vaikka voittaisin lotossa, en lopettaisi töiden tekemistä. Jos voittaisin lotossa, perustaisin erilaisia yrityksiä, ihan vaan siksi, että voisin nähdä mitkä ideat toimisi käytännössä.

12/ En osaa laulaa. Enkä muutenkaan ole mitenkään musikaalinen. Musiikki on ollut minulle lähes aina vain taustamusiikkia. Tosi musikaalisten ihmisten on varmasti vaikea ymmärtää tätä. Se on vähän sama juttu, kun sohvaperuna miettii, miten joku voi rakastaa maratooneja. :D Niinpä!

13/ Tykkään ruuanlaitosta, jos mulla on kunnolla aikaa. Kiireessä arki-iltoina tehtävä kotiruuan hämmentäminen ei ole suosikkipuuhaani. Se on vain homma, joka pitää tehdä! Siksi mieheni laittaakin meillä enemmän ruokaa.

14/ En tykkää sillistä, hillosipuleista tai anjoviksesta.