Yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Meidän elo taaperon kanssa on parhaillaan aika tasaista, mukavaa, mutta sitäkin vauhdikkaampaa. Tuntuu siltä, että meidän kotona asuu jo aika ”iso” tyyppi, jonka kanssa voi hieman jo keskustella, kysymyksiin saa vastauksia ja mielialoja on helppo seurata. Vauvan kanssa piti lähinnä arvailla kulloistakin fiilistä, mutta isomman taaperon kanssa on siltä osin jo helpompaa.

Lapsen päiväkoti jäi kesälomalle ennen juhannusta ja on kiinni elokuun ensimmäiseen päivään saakka, eli 5 viikkoa ja pari päivää. Nämä viikot on siis järjestettävä itse hoito ja ratkaisimme palapelin sillä, että Daniel jäi viettämään isäkuukautta Pikkuässän kanssa. Minulla on koko kesä tiedossa töitä, joten tämä ratkaisu oli älyttömän hyvä. Minusta on muutenkin ihanaa, että lapsen ei tarvitse olla kesällä hoidossa vaan hänkin saa nauttia rauhallisista aamuista ja kivasta tekemisestä iskän kanssa.

Mieheni on lapsen kanssa neljä viikkoa kotona ja sitten yhden viikon fammo lupasi tulla hoitamaan. Sitten ollaankin jo elokuun a