Yhteistyössä: Långvik , joka tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa uniikissa kylpylähotellissa Kirkkonummella.

Långvik wellness-loman arvonta @hillasblog Instagramissa

🌿✨ Rentouttavan WELLNESS-LOMAN ARVONTA ✨🌿

Tervehdys Långvikin kokous- ja kylpylähotellin aamupalalta, joka notkuu herkkuja brunssipöydän tyyliin. Uutena kirkkonummelaisena tämä sydämmellinen rentoutumispaikka merenrannalla on tullut meidän perheelle tutuksi, aamupalallekin tänne voi vaikka pyöräillä 7 kilometrin aamulenkin. Saan ilokseni arpoa teille seuraajilleni WELLNESS-LOMAN kahdelle hengelle upeissa puitteissa Långvikin maisemissa Kirkkonummella. Tämä arvonta on parhaillaan käynnissä Instagramissa, mutta halusin vinkata siitä tänne blogin puolellekin.

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle henkilölle skandinaavisen tyylikkäässä standard-huoneessa. Majoitukseen sisältyy vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille sekä herkullinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas ja porealtaat. Ne pitävät huolen, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

Näin osallistut arvontaan: tykkää tästä kuvasta Instagram-tililläni sekä seuraa tiliäni @hillasblog. Voit halutessasi tuplata arpaonnesi kertomalla Instagram-kuvan alle kommentilla, kenen ystävän tai kumppanin kanssa tahtoisit päästä wellness-lomalle. 🌸😊

Palkinnon sponsoroi @langvikhotel Onnea kisaan!

Osallistumisaikaa on lauantaihin 7.7.2018 klo 22:00 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan ja ilmoitan siitä Instagram-tilini kommenteissa sekä henkilökohtaisesti voittajalle. ✨

– Hilla


Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog

Pinterstissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog