Mulla oli taas tänään viikon viimeinen työpäivä. Huomenna perjantaina vapaa ja siten edessä kolmen päivän miniloma, pidennetty viikonloppu. Aikaa keksiä taas uusia kesäseikkailuja.

Tehtiin eilen illalla vähän suunnitelmia ja päädyimme mieheni kanssa siihen, että lähdemme koko perhe mun isän puolen sukumökille, kun siellä on tänä viikonloppuna tilaa. Sääennusteet näyttäisi ajoittavan sateet ja ukkoset juuri viikonlopulle, mutta ei se meidän suunnitelmia taida muuttaa. Jos sataa, niin sitten sataa. Onhan meillä mökissä katto pään päällä.

Kauniilla aurinkoisella säällä olisi kyllä kiva tehdä veneretki pariin saareen, joilla olemme käyneet joka vuosi lapsesta saakka. Toisessa saaressa on pitkä hiekkaranta ja toinen saari on niin kapea, että sen pääsee muutamalla askeleella reunasta reunaan. Hauskoja paikkoja käydä joka kesä, varsinkin kun ottaa uikkarit ja eväät mukaan. :)

Mökkielämässä mua houkuttelee myös veden läheisyys ja puusaunan lämmitys. Ja sauna-uinti-ralli, josta olen aikaisemminkin teille kertonut. Sitä rakastan. Tuntuu myös siltä, että kun viikon tässä kotinurkissa on ja pari päivää vielä tehden töitäkin kotona, niin näistä maisemista on kiva päästä vähän kauemmaksi.

Tänään illalla vielä siivotaan. Meillä ei ole imuroitu varmaan pariin viikkoon, joten villakoirakenneli alkaa täällä kasvaa. Imuroidaan koko koti, laitetaan tavarat paikoilleen ja pestään vessat – sitten on kivempi palata kotiin ja aloittaa uusi viikko siistissä kodissa. Onko muita, jotka tykkää ennen reissua siivota? Sitten voisi myös pakata huomisen mökkitavarat valmiiksi, jotta aamulla lähteminen olisi mahdollisimman helppoa. Voisi vain heittää valmiiksi pakatut kassit auton peräkonttiin ja lähteä ajelemaan.

Ensi viikolla mieheni kesäloma loppuu ja hänkin palailee töiden pariin. Päiväkodin ovet avautuvat vasta 1,5 viikon jälkeen, mutta onneksi ensi viikoksi saamme Daniel äidin lapsen hoidossa auttamaan. Muuta vaihtoehtoakaan ei oikein olisi ollut, joten onneksi näin järjestyy. <3

Tänään illalla aion istuttaa Danielin mun kanssa terassin penkeille ja napsauttaa yhden huurteisen kylmän juoman auki. Sitä ennen vielä ohjelmassa kaverin kanssa juoksulenkki, sain päivällä puhelimeeni viestin: Lähdetkö mun kanssa illalla juoksemaan? Jos joku sellaista kysyy, niin onhan sitä lähdettävä.

Mukavaa loppuviikkoa!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Pinterstissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog