Kävin hankkimassa tänään lounaani läheisestä marketista ja siinä samalla nappasin mukaan kilon herneitä. Ai vitsit miten hyviä ne olikaan! Söin yhden satsin herneitä jälkkäriksi lounaan jälkeen ja vielä toisen myöhemmin iltapäivällä kahvin kaverina. Kielen päällä maistui kesä! Tuoreen herneen tuoksu on myös lapsuudesta tuttu.

Tajusin, että nyt mennään jo heinäkuussa. Kesä on ollut lämmin, joten kaikki valmistuu hieman nopeammin, ainakin mitä marjoihin tulee. Mansikka-, vadelma- ja herneaika on parhaimmillaan, joten viikonloppuna olisi hyvä hetki säilöä pakkaseen talven herkut ja vitamiinit. Googlasin heti muutaman marjatilan sivuja ja hieman olin lukevinani viitteitä siitä, että marjat valmistuvat tänä kesänä aikaisin.

Viime kesänä me herättiin marjojen kanssa vähän myöhään ja osasta paikkaa oli mansikat jo loppuneet, kun niitä olisimme ostaneet. Jos tänä vuonna onnaisi paremmin.

Sitten sitä marraskuussa ja edelleen helmikuussa kiittelee itseään, kun jaksoi nähdä kesällä vähän vaivaa ja pakastaa smoothieaineita pakastimen syövereihin. Me parhaillaan taidetaan aamupalalla jugurteissa syödä meidän pakastimen viimeisiä mustikoita, vähiin käy ennen kuin loppuu.

Alan kuulostaa ihan joltain pakastajamummolta, jonka suurin onni löytyy kätketyistä pakastimen aarteista. Ai kauheeta! Näin se elämä muuttuu.

Tänään alkoi mulla viikonloppu, tuntuu vähän perjantailta vaikka onkin torstai. Teen tänä kesänä heinäkuun nelipäiväistä työviikkoa, ja perjantait saan pitää vapaana. Kolmen päivän kesälomat saadaan keksiä perheen kanssa jotain mukavaa lomatekemistä. Huomenna tulee yhdet ystävät yökylään ja grillaamaan, lauantaina voisi pestä pari mattoa ja hankkia tai kerätä niistä mansikoita. Sunnuntaina voitaisiin mennä merelle veneilemään, ellei lähdetä muman ja ukin luo kyläilemään.

Istuskelen parhaillaan junassa kohti kotia ja Kirkkonummea. Näistä junamatkoista on tullut mun uusia bloginkirjoittamishetkiä. 40 minuutin junamatkalla ehtii hyvin raapustella puhelimen kanssa yhden postauksen valmiiksi, ehkä julkaistakin. Mutta tekstin saa näppärästi tässä matkan varrella tehtyä.

Jossain vaiheessa mietin, että miten taas uudenlaisessa elämänvaiheessa ratkaisen tämän bloginkirjoittamisen ja siihen ajan löytämisen, mutta taas sain todeta, että kyllä kivoille ja energiaa antaville jutuille aina aika löytyy.😊

Nyt toivotan kivaa iltaa sinne sulle ja hykertelen itsekseni tätä alkavaa viikonloppua. 💕☀️

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog

Pinterstissä @hillasblog

Bloglovin @hillasblog