Kaupallinen yhteistyö Moomin by Arabia ja Hilla Stenlund -blogi.

Istuimme eräs sunnuntaiaamu rauhallisella aamiaisella. Samaisena aamuna olin saanut toivottaa miehelleni hyvän huomenen lisäksi hyvää syntymäpäivää. Daniel täytti 29-vuotta tuona sunnuntaina, kun istuimme kaikessa rauhassa keittiön pöydän ääressä ja tuumailimme elämän menoa. Nyt olemme molemmat 29-vuotiaita ja viimeinen vuosi kaksikymppisenä rullaa eteenpäin. Välillämme heräsi mielenkiintoinen keskustelu tuona kyseisenä syntymäpäivän aamuna. Mitä, jos olisimme valinneet toisin?

Vuodet 20-vuotiaasta 30-vuotiaaksi ovat menneet niin nopeasti. Tuntuu kuin aika noiden kahden vuosikymmenen välillä olisi lähes silmänräpäys. Daniel lisäsi siihen pilke silmäkulmassa: mieti miten pelottavaa, jos tämä aika tuntuu menneen nopeasti, pian olemme jo 40-vuotiaita. Hetken keskustelun jälkeen keksimme aika pätevän syyn sille, miksi aika on tuntunut menneen niin vauhdilla.

Viimeisen 10 vuoden aikana elämässä on tapahtunut paljon. Nuoren aikuisen elämä on muutoksen keskellä kaiken aikaa. Tämä elämänvaihe on aikamoinen tulikoe monessakin mielessä. Parikymppisenä sitä vielä etsii omaa paikkaa elämässä, mutta yhtä aikaa tekee isoja päätöksiä oman tulevaisuuden suhteen, opintojen suhteen ja loppuelämän kumppanin suhteen.

Olemme viimeisten 10 vuoden aikana tehneet monta ratkaisua, jotka ainakin osaltaan vaikuttavat suuresti siihen, miltä nykyisyytemme ja tulevaisuutemme näyttää ja tuntuu tänään ja huomenna.

Ei siis ihme, että kymmenen viimeistä vuotta ovat olleet todella tapahtumarikkaita, isoja elämän käännekohtia monessakin mielessä.