Aloitimme torstaina ensimmäisen kesäreissun nelihenkisenä perheenä. Kävimme keskiviikkona vauvan kanssa neuvolassa, jossa tsekattiin painon nousu parin viikon iässä. Painoa oli tullut vauvalle hyvin ja kaikki muutenkin sujuu, joten päätimme pakata kimpsut ja kampsut ja vaihtaa hetkeksi maisemaa.

Tuntui siltä, että koko kesä on vietetty tähän mennessä kotinurkissa synnytystä odotellessa, joten vaihtelu todellakin virkistää. Ihana lähteä vähän kauemmaksi kesäreissuun ja pienelle Suomi-roadtripille.

Ensimmäinen kesäreissu nelihenkisenä perheenä

Pakkaaminen otti torstaina kyllä oman aikansa. Heh ja huh. Kaipa tässäkin taas harjoitus tekee mestarin. Taisi olla taidotkin vähän ruosteessa. Aamulla aloitimme ja vasta iltapäivällä pääsimme matkaan täyden auton kanssa.

Pakkaamisen ohella imetin monta kertaa, viihdytin Pikkuässää, laitoin ruokaa, Daniel pesi 3 koneellista pyykkiä lakanat mukaan lukien, ajoi nurmikon ja lopuksi koitettiin jättää koti vielä siistiin kuntoon, että on kiva sitten palata kahden ja puolen viikon kuluttua takaisin kotiin.

Pakattiin mukaan kaikki hellemekoista villapaitoihin. Mukaan lähti retkeilyvarusteita, uimarengas, pelastusliivit, kalastuskamat, vauvan vaipat, hoitoreppu, vaunut, kantorinkka, potta, kassit, muutamat vaihtovaatteet extraa ja kaikki muu oleellinen ja vähän olematontakin. Esimakua siitä, miten perheelliset reissaa. Meillä on kuitenkin vain kaksi lasta. 😅