Kaupallinen yhteistyö Ledvance.

Teimme viime vuonna ennen syksyn tuloa terassirempan, jonka yhteydessä laajensimme terassia ja rakensimme muurin kukkapenkin ja laudoituksen väliin. Pääsimme eroon pienestä nurmikaistaleesta terassin ja kukkapenkin välissä. Samassa yhteydessä poistimme vanhan ulkovalon, joka törötti paraatipaikalla terassin keskellä hieman vinossa ja antoi kehnosti keltaista valoa ympärilleen. Rempan aikana uudet ulkovalot hiipivät ensimmäisen kerran mieleeni.

Terassin laajennus antoi kipinän ulkovalojen uudistamiseen ja etenkin niiden päivittämiseen 2021-luvulle. Pienen tutkimusmatkan jälkeen tiemme kohtasivat Ledvancen kanssa ja samalla tuli todettua, miten laadukkaita, tehokkaita ja ennen kaikkea älykkäitä ulkovaloja nykyisin valmistetaan. Ledvancen valikoimaan kuuluu erilaisia LED-valaisimia , fiksuja älykoti- ja älyrakennusratkaisuja sekä perinteisiä valonlähteitä.